Baştan anlaşalım bu fantastik değil. Bir asistan ve patron ilişkisi. Yarı Elf kızımız ve Elf kral bir şekilde tanışıyor ve kızımız onu asiste ediyor. Kral, Elf kraliçesini ararken buna gel biz bir sahte evlilik yapalım o arada da ailemi öldürenlerden intikam için destek toplarım diyor. Kız da kabul ediyor ve evleniyorlar. Sonrasını anlatmak istemiyorum.
Merak ediyorum da günün sonunda para aldığı bir ortamda, bireyin kendisi olması beklenebilir mi? Yahu patrona karşı işini iyi yapmak ya da düşünceli olmanın aşka dönüşmesi neden. Bence bu bir efendi- köle ilişkisi ve bir tarafın edilgenlik halinden diğerinin duyduğu memnuniyet hali. Efendinin efendi olduğunu kanıtlamasının yolu kölesinin varlığıdır. Bu ihtiyaç hali onları bir birine bağlıyor. Kadının yine etken olmadığını söylememe gerek yok. Sürekli tazelenen bu tahakküm anlatısı can sıkıyor. Hikayedeki fantastik öğeler bir elin parmağını geçmez. Dört krallık yapıp her birine ayrı aşk hikayesi yazmış ve artık diğerlerinin konusunu siz tahmin edin bakalım. Okumazsanız da olur.