···Okunma: 19 Mart 2025 18:47 Selam! Öncelikle kitap boyunca beni bırakmayan merak ile başlayayım, ne kadar retelling olduğunu bilsem de evren ve olaylar çok farklıydı beni direk içine çekti. Iko yu çoook sevdim Adri onu satacak diye kalbim ağzıma geldi. Peony içinse nötürüm.
Şu doktordan ise aşırı şüphelendim ve bir türlü güvenemedim, hani yaptıklarını haklı bulmuyorum ama Cinder için yaptığı şeyler.. Sevemedim ya.
Cinder'i okurken onun bir köle gibi yaşadığını ve imparotorun sayborg larla ilgili hiçbir düzenleme yapmadığını düşününce biraz kin duydum. İnsanların özgürlüğü için savaşırken sayborgların mal gibi görülmesi beni çok sinirlendirdi. Prense de çok ısınamasam da onu suçlayamam ülkesi için kendini feda edecek kadar iyi biri. Vee sonu beni hiç mi hiç tatmin etmedi yani biliyorum serinin devamı var ama farklı karakterler üzerinden, ama yani Cinder daha hiçbir şey yaşamadı offf neyse farklı karakterler üzerinden de olsa Cinder'i okuyabilirim sanırım şuan devamıyla ilgili hiçbir fikrim yok hemen başlayacağım.
Ve şuan biraz da spoilerli konuşmak istiyorum, bu kitabı okumadıysan aşşağı okuma.
Cinder'in baloya görüntüsünü değiştirip kimsenin tanimadiği bir ayci olarak gideceğini düşünmüştümm hani çok havalı bi sahne olurdu. Prensin ona karşı güvensizliği de beni yıktı hani tamam haklısın aycılara güvenmiyorsun ama bu kız sana hiçbir şey yapmadı ki en başından beri seni reddeden bunu istemeyeceğini söyleyen oydu. Veee Pearl bence baloda prense Cinder'in bir sayborg olduğunu söylemedi farklı birşey söyledi gibi hissettim hani prensin tavri olsun daha sonra ayağı kopunca ayağına şaşkınlıkla bakışı olsun içime bir kurt düştü acaba ne dediiii