2025 15. kitabı
Okunma: 20 Mart 2025 21:02
Öncelikle İş Bankası Kültür Yayınlarına böylesine harika ve farklı eserleri bizlere sunduğu için çok teşekkür ederek incelemeye başlamak istiyorum. Kesinlikle son derece temiz bir çeviri ve sade bir dili var eserin. Sabahın Üçü tam bir farkındalık romanı. Genel olarak baba-oğul ilişkisine şahit oluyoruz ancak temelinde derine inilemeyen ilişkilerin yanılsamasını görebiliyoruz. Konuşmadan, iletişim kurmadan kimseyi anlamak mümkün değil, en yakınlarımız olsa bile düşündüklerimizin hepsi bir varsayımdan öteye gidemiyor. Anne ve babası uzun zaman önce ayrılmış bir genç çıkıyor karşınıza. Antonio bir epilepsi hastasıdır ve tedavi için Marsilya'da uzman bir doktorum kapısını çalıyorlar. Karakterin tedavi sürecindeki babası ile olan ilişkisini okuyorsunuz. Yeterince empati yapabilirseniz aslında arka planda çok daha fazlası olduğunu görebilirsiniz. Çünkü aynı kurguyu anne-kız yada iki yakın arkadaş üzerinden de hayal edebilirsiniz. Önemli olan bakış açınız, gidilen yol ve sonuç. Herkese keyifli okumalar dilerim
Sabahın ÜçüGianrico Carofiglio · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20254,074 okunma