Kitabı severek okudum; oldukça akıcı bir anlatıma sahipti. Yazarın ilk eseri olmasına rağmen betimlemeler ve karakter tasarımı gerçekten başarılıydı. Her bir karakterin hikayesi farklı ve özgündü, bu da kitabı benim için daha etkileyici hale getirdi.
Aşk temasının işlenişi, klasik romantik kitaplardan biraz daha farklı ve gerçekçiydi. Özellikle karakterlerin mükemmel olmayan, bizden bir şeyler taşıyan özelliklere sahip olması hoşuma gitti. "Mükemmel karakter" algısının yıkılmış olması, hikayeye derinlik katmıştı.
Ancak, bu kitabın bir serinin ilk kitabı olması nedeniyle olayların gelişimi biraz yavaş geldi. İlk kitapta daha fazla aksiyon görmek isterdim, çünkü hareketlilik genellikle kitabın sonlarına doğru yoğunlaştı. Yine de 5 kitaplık bu serinin sonraki kitaplarının çok daha heyecanlı olacağına inanıyorum. Beta okurlarından biri olarak, bu konuda sizlere güvence verebilirim.
Kitabı okurken, yetişkin okuyucular için yazıldığını unutmamanız önemli. İçerisinde taciz, şiddet ve bağımlılık gibi tetikleyici unsurlar yer almakta. Bu detaylara dikkat ederek okumak daha sağlıklı olacaktır.
Kitaba puanım 10 üzerinden 8 Umarım ikinci kitabı da en kısa sürede yayımlanır, çünkü serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum! #y:165565aşk Aşk OyunuAysel Ergün