Aşk Oyunu

9786259521916
Sıralamalar

2025 23. kitabı
Okunma: 08 Haziran 2025 00:00
Leyla, henüz 8 yaşındayken ailesi gözlerinin önünde öldürülür. Herkes onun da öldüğünü sanır… Ama Leyla hayatta kalır ve o günden sonra hayatı boyunca ölü taklidi yapmak zorunda kalır. Ailesini kaybettikten sonra bir yetimhanede büyür. Zorluklar, yokluklar ve türlü acılarla dolu bir çocukluk geçirir. Tüm bu yaşadıklarına rağmen eğitimini tamamlar; üniversitede konservatuvar okur. Ancak kendi alanında iş bulamayınca sahte bir kimlikle bir pavyonda şarkıcılık yapmaya başlar. En yakın arkadaşı Nazlı ile aynı evi paylaşır. Hayatını sessizce sürdürmeye çalışsa da geçmişi ve yaşadığı travmalar peşini bırakmaz. Kenan Erener ise bambaşka bir dünyanın içindedir. Güçlü, yakışıklı ve çapkın bir iş adamı olarak tanınır. Büyük bir imparatorluğun varisidir ve babasından sonra o koltuğa oturacaktır. Babası, yeraltı dünyasında korkulan bir isimdir; uyuşturucu baronlarının başında yer alır. Leyla ve Kenan'ın yolları kesiştiğinde, iki farklı hayatın çarpışması hem geçmişin sırlarını ortaya çıkaracak hem de büyük bir aşk oyununu başlatacaktır... Güç, entrika ve duyguların gölgesinde başlayan tehlikeli bir oyun… İki yabancı, aynı savaşın farklı cephelerinde karşı karşıya gelir. Ama bu oyunda kimin av, kimin avcı olduğu her an değişebilir. Bir yanda geçmişin izleriyle yürüyen bir kadın… Diğer yanda karanlıklarla çevrili güçlü bir adam… İkisini bir araya getiren şey sadece kader değil; intikamın, arzunun ve inkar edilemeyen bir çekimin kıvılcımlarıdır. Her bakış, her dokunuş yeni bir sır doğururken, kuralların kalmadığı bir aşkta sadece cesurlar sona ulaşabilir. Ama bu yol dikenli… Hem de fazlasıyla. Yaklaşık 624 sayfadan oluşan eser, oldukça akıcı bir dile sahip. İlk bölümlerde karakter tanıtımları ve ortam kurulumuna odaklanırken; ilerleyen sayfalarda yoğun duygusal çatışmalar içeren
2025 36. kitabı
AŞK HER ŞEYİ AFFEDER Mİ? Gündüzleri sade bir barista, geceleri sahnede büyüleyen bir kadın... Leyla'nın iki farklı hayatı, tek bir gerçeğe çıkıyor: Kaçtığın geçmiş, en karanlık köşede seni bekler. Hayat Leyla’ya erken yaşta ağır bir bedel ödetti. Kırık dökük anıların, suskun gecelerin ve susturulamayan öfkenin içinden geçen bir kadın o. Kendine yeni bir kimlik, yeni bir yol çizdi. Ama her maske bir gün düşer, her sır bir gün ortaya çıkar. Bir gece... Bambaşka dünyalardan gelen bir adamla yolları kesiştiğinde, geçmişin gölgeleri yeniden peşine düşer. Kalbinin sesini mi dinlemeli, yoksa yıllardır içinde büyüttüğü sessiz çığlığa mı kulak vermeli? Güvenle ihanetin, tutku ile intikamın birbirine karıştığı bir oyunda, kim kazanır? Aşk mı, nefret mi? Yoksa ikisi de mi kaybeder? Kimi zaman en tehlikeli yol, kalpten geçer... • • Leyla gibi bir karakter kolay kolay yaratılmaz. Yaşadığı acılardan biri bile bir insanı darmadağın etmeye yeterken, o hepsini taşıyıp hayatta kalmayı başarmış. Belki de sadece intikamına tutunarak... Her yaşadığı olay bir kat daha zırh örmüş ona. O yüzden kolay sevilen, kolay anlaşılan biri değil. Sivri, sert, uyumsuz… Ama bir o kadar da gerçek. En uyumsuz olduğu bu dünyada, en çok uyuştuğu kişi ise düşmanının oğlu. Ne kadar inkar etse de ikisi de tam birer delifişek. Ve bu da Leyla için her şeyi daha da karmaşık hale getiriyor. Nefreti de aşkı da dibine kadar yaşayan, hangisini seçerse diğerinin onu içten içe yiyip bitireceğini bilen bir kadın... Onun yerinde olmak istemezdim. Ama cesaretine hayran kaldım. Yaptıkları “deli işi” mi? Belki. Ama tam da bu yüzden Leyla’nın başına gelenleri okurken bir an bile sıkılmadım.
2024 361. kitabı
AŞK OYUNU Herkese Merhabalar... Sizlere bir solukta okuduğum bir kitap ile geldim. Kitabımız bir Dark Romance... Evet hemen yoruma geçmeden önce ponçikellalar size göre değil deyim olduğunu söyleyeyim. Şiddet, madde bağımlılığı ve cinsel içerikler olduğu için bu yaşı göz önünde bulundurmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Düşmandan Aşka Leyla Sönmez & Kenan Erener Leyla ailesini küçük yaşta bir suikaste şehit ediyor. Polis olan ve tıpkı onun gibi polis olan abisi ve annesi Leyla yaralı kurtuluyor. Ama ne kurtulmak keşke bende ölseydim dediği bir hayat... Yetiştirme yurdunda büyüyüp düşmanlara hedef olmamak için de öldü gibi bir hayat yaşıyor. Kenan Erener ünlü ailenin veliaht oğludur. Kadınlara düşkün, acıması olmayan, gücü seven ,düşmanı çok olan ve istediğini alan bir adam. Kenan ve Leyla'nın yolları bir pavyonda kesişir. Leyla sahnede başka normalde başka bir hayat sürerken karşısına kaderin çıkardığı Kenan ile adeta fırsat ayağına gelir. Soyadı onun için adeta hedef olurken birbirlerinden habersiz yaptıkları plan ve oyun onlara farklı dönüş sağlar. Hayatta olan tek amacı ailesinin intikamını almak olan Leyla için, aslında içten içe bunda Kenan'ın suçu olmadığını düşünürken aralarında yaşanmaya başlayan çekim bambaşka bir boyuta geçer. Hem de ne geçmek... Bu iki arasında yaşananları okurken bazen kahkaha atacak bazen üzüleceksiniz. Aralarında olan o çek ve elektriği her sayfada hissedecek vay be diyeceksiniz. Deli dehşet bir çift sizi bekliyor. Leyla seni sevdim be anam babam Hayat sana adil davranmamış ama bir piyonago da sonunda sunmuş tabi ki o da Kenan. Kenan ya bakalım sende değişmezsin inşallah diye umut ediyorum böyle kal.
2025 50. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2025 14:49
AYSEL ERGÜN AŞK OYUNU Merhaba #kitapsever dostlarım Bugün sizlere @ayslergn_ kaleminden özenle yazılmış @lollayayinlari cıkan #aşkoyunu eseri ile geldim. Kitabımızın içerisinde aşk ,kaos , macera , ailesinin intikamı için mafya arasına girmek tabi hesap edemedigi bir aşk ve sırların ortaya cikmasi heycani ve temposu düşmeyen. Betimlemeleri ,anlatım tarzı ve verdiği duygular çok güzeldi. 624 sayfa olmasina rağmen okurken bizleri yormayan akıcı bir dile sahip. Sadece sınav haftam olduğu için yavaş yavaş okudum. Kitabımızın konusuna gelecek olursak Henüz 8 Yaşındayken ailesi gözleri önünde katletmiş onu da öldüğü sanarlar ama o hayata kalıp kimliğini gizleyerek yaşar. Yetimhanede büyüyen leyla konservatuar okumuştur ama kimliğini gizleyerek geceleri bi pavyonda şarkıcılık yapar gündüzleri ise kafede çalışmaktadır. Kenan ise yeni yaşını kutlamak için pavyona gider ve sahnedeki kadın tabiki leyla ama takma adı kadifedir. Çok beğenen kenan masasına davet eder ama kadife masalara gitmeyi sevmediği gelmeyeceğini söyler. Ama tabi koskoca mayda babasının oğlu gücüyle kim karşı çıkabilir. Kadife ve patronu çıkamayıp masasina gider ve mecburiyetten geldi kimse masasına gitmediği sert bir ifade ile söyler. Kadifenin yıllarca ailesini intikam için aradığı adamin oğlu karşısindaydı. O günden sonra aralarında ilişki başlar kimi zaman gerçek kimi zamanda sahte ve birbirlerine oyun oynayarak. Bir gün Kenanin ablası zeliha bu kizdan şüphelenir ve telofonu açmaya dener açamaz ve kenan zorla leylanin telofonu açtır ve gerçekler ortaya çıkar. Tabi kenan yapmayacağım dedi şeyi yapar leylayi affeder ama evlilik şartıyla sizce leyla ne tepki vermiştir bu şarta #okudumbitti #lollayayınları
2025 2. kitabı
Heyyyyo… Bugün size mükemmel bir kitapla geldim serinin ilk kitabı olmasına rağmen olaylar çok güzel ilerde ayrıca bizim yazarlarımızdan dark romance okumak ayrı bir keyifli oluyor. Beklentimi fazlasıyla karşılayan bir kitap olduğunu belirtmek isterim. Düşmandan aşka temalarını her zaman ayrı bir sevdim ve bu kitaaaaap öyle güzeldi ki arkadaşlar anlatamam. Karakterlerin bakış açısından okumak düşüncelerinde kaybolmak ayrı güzeldi. Neler olacak hissi öyle güzel işliyor ki okuyup bitirmek istiyorsunuz. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen ustaca buldum kusursuzdu benim için. Yetişkin içerik olduğunu belirtmek isterim. Acilen devamına da ihtiyacım var. Leyla’yı aşırı sevdim ama bi o kadar arkadaşı Nazlıyı da benimsedim. Düşmandan aşka… Oynanan oyunlar ve sırlar. Geçmiş hiç bu kadar acı dolu olmamış gelecek hislerle çelişkili olmamıştı. Hayatta kalmak için her türlü mücadeleyi veren ve intikam için yanıp tutuşan bir kadın. Leyla, 8 yaşında ailesini kaybetmiş ve yetiştirme yurdunda büyümüştür. Olaylar olduğu gün kendisi de vurulmuştur ama nasıl hayatta kaldığını okudukça öğreniyorsunuz ki ben şaşırdım çünkü öyle bir şey beklemiyordum. Ama hayatı ölmekten daha beter oldu diyebiliriz. Konservatuar mezunu olan Leyla geçmişinden bir bağımlıdır bundan her ne kadar kurtulmuş olsa da bazı noktalar da atakları devam ediyor. Şimdi ise ev arkadaşı Nazlı ile borçları yüzünden ve bölümünden iş bulamadığı İçin pavyonda kılık değiştirerek Kadife olarak sahne de şarkılar söyler. Masalara giden bir kons değildir sadece sahnede yer alır ama bir gün pavyona gelen yabancı yüzünden masaya gitmek zorunda kalır. Masadan kalktığın da adamın kim olduğunu öğrendiğin de ise geçmiş adeta içinde alev alır. Ailesini ölüme götürenlerin bir nevi veliahtı Kenan Erenerdir. Kenan Erener, sözde babası
2025 41. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2025 14:49
Hellüüüü Bu gün gerçekten abartısız bayıla bayıla okuduğum hatta elimden bırakmadığım bir düşmandan aşka kitabı ile geldim. Biliyorum biliyorum en sevdiğiniz kitabın işleyişi kitabın tasarımını hepsine ayrı ayrı bayıldım arkadaşlar gerçekten ama en çok kitabın başından beri dediğim Kenan ve Leyla'nın aurası apayrı bir şeydi. Çekim , ihtiras ve birbirine yenik düşen akılları ve kalpleri arasında kaldıkları aşklarını okuyoruz. Bu savaşta ne kadar seversen o kadar kaybediyorsun ve kazananı yok... Hemen kitabi anlatıyorum size Leyla Sönmez 8 yaşında Yılmaz Erener yüzünden ailesini kaybeden o küçük kız... Ve gözünü kırpmadan bir aileyi yok edebilecek kadar acımasız Yılmaz Erener. Yılmaz Erener pis islerin başında olan bir adam ve Leyla'nın baba ise polis . Leyla'nın babası tarafından içeriye attırılan Yılmaz hapisten çıktıktan sonra ailenin öld/ürülmesini emreder adamlarına ve bir ailenin faciası gerçekleşir. Bir tek yarası çok ciddi olmayan Leyla kalır geriye... Leyla çocukluğu boyunca çok fazla şeylere maruz kalır ve bu süre boyunca her şey başına gelir. Bir sekilde yeniden hayata devam eden Leyla intikamını almak ister ama neyin nasıl olacağını nasıl şekilde yapacağını bilemez. Ve bir gün ayağına bir fırsat gelir. Kenan Erener , ailesini k@₺leden adamın oğlu ile tanışır. Hayat ona bir intikam şansı vermiştir ama aklı ve kalbi arasında kalan sadece Leyla değildir. Aşk bir oyun mu ? Yoksa savaş mı ?
Roman
2025 36. kitabı
Kitabı severek okudum; oldukça akıcı bir anlatıma sahipti. Yazarın ilk eseri olmasına rağmen betimlemeler ve karakter tasarımı gerçekten başarılıydı. Her bir karakterin hikayesi farklı ve özgündü, bu da kitabı benim için daha etkileyici hale getirdi. Aşk temasının işlenişi, klasik romantik kitaplardan biraz daha farklı ve gerçekçiydi. Özellikle karakterlerin mükemmel olmayan, bizden bir şeyler taşıyan özelliklere sahip olması hoşuma gitti. "Mükemmel karakter" algısının yıkılmış olması, hikayeye derinlik katmıştı. Ancak, bu kitabın bir serinin ilk kitabı olması nedeniyle olayların gelişimi biraz yavaş geldi. İlk kitapta daha fazla aksiyon görmek isterdim, çünkü hareketlilik genellikle kitabın sonlarına doğru yoğunlaştı. Yine de 5 kitaplık bu serinin sonraki kitaplarının çok daha heyecanlı olacağına inanıyorum. Beta okurlarından biri olarak, bu konuda sizlere güvence verebilirim. Kitabı okurken, yetişkin okuyucular için yazıldığını unutmamanız önemli. İçerisinde taciz, şiddet ve bağımlılık gibi tetikleyici unsurlar yer almakta. Bu detaylara dikkat ederek okumak daha sağlıklı olacaktır. Kitaba puanım 10 üzerinden 8 Umarım ikinci kitabı da en kısa sürede yayımlanır, çünkü serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum! #y:165565aşk Aşk Oyunu Aysel Ergün
2025 263. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2025 00:20
"AŞK OYUNU" Hayatı bundan sonra böyle mi olacaktı gerçekten? Ya başarısız olursa? O zaman bir hayatı olacak mıydı? Bazı hikâyeler vardır, bir kez içine girdiğimizde bizi asla aynı kişi olarak bırakmaz. “Aşk, ihanet ve intikam” üçgeninde gelişen bu hikâye, klasik bir romantizmden çok daha fazlasını vaat ediyor. Çünkü bu, sadece bir aşk hikâyesi değil; aynı zamanda karanlık sırların, psikolojik savaşların ve derin bir stratejinin içinde kaybolma hikâyesi... Leyla, henüz 8 yaşındayken gözlerinin önünde ailesi katledilmiş bir kız çocuğu. Herkes onun da öldüğünü sanır ama Leyla hayatta kalır. Fakat o andan itibaren gerçek anlamda yaşamayı bırakır. Kendisini gizleyerek büyür, geçmişiyle birlikte ölüyü oynar. Yetimhanede geçen çocukluğu, maddi ve duygusal eksikliklerle doludur. Buna rağmen güçlü durur ve konservatuvar okuyacak kadar başarılı olur. Fakat hayat adil değildir. Kendi alanında iş bulamayan Leyla, sahte bir kimlikle bir pavyonda sahne almaya başlar. Günlerini en yakın arkadaşı Nazlı ile paylaştığı küçük bir evde geçirse de, ruhu her gün daha fazla hapsolur karanlığa. Yetiştirme yurdunda büyüyen, kendi kimliğini ve geçmişini gizleyerek yaşayan Leyla tek bir amaç uğruna nefes alıyor: İntikam. Diğer yanda Kenan Erener, güç ve karanlıkla yoğrulmuş bir dünyanın veliahtı. Kadınlara düşkünlüğüyle, acımasızlığıyla, kural tanımazlığıyla tanınan bir adam. Onun için hayat, kazanmak ve hükmetmek üzerine kurulu. Ta ki bir gece Leyla ile yolları kesişene kadar... İkili pavyonda karşılaştığında Leyla sahnede bambaşka, hayatında bambaşka bir karakterdedir. Ama kaderin onu Kenan’ın karşısına çıkarması bir rastlantı değil; adeta geçmişle hesaplaşmanın başlangıcıdır. Leyla için soyadı bir hedef, Kenan içinse Leyla bir merak objesidir. Ancak bu tanışmanın arkasında her iki tarafın
2025 38. kitabı
Bayağıdır Mafya üzerine yazılmış kurgu okumamıştım. Bu kitap ile dönüş yaptım. Kalın olmasına rağmen, fazlasıyla akıcı, merak uyandırıcı, heyacanlı sahnelerin olduğu sayfaların hızla çevrildiği bir kurgu. Karakterler çok güzel işlenmiş. Okurken ne fazla ne eksik bir yönlerini gördüm. Kızdığım, hak verdiğim çok yer oldu. Özellikle Leyla yaşadıklarına rağmen hayat doluydu. Kenan ketum gözüken fakat babası gibi olmak istemeyen, mecburiyetleri olsa da kendini farklı olmaya çalışan bir adamdı. En çok ona kızdım bu kitapta sanırım. Ama en çok da onun karakteri güzel ilerledi sanırım. Yazarımızın ilk sayfada da belirttiği gibi?+ 18, argo, şiddet gibi konuları içeriyor. O yüzden yetişkinler için daha uygun. Konusuna gelelim biraz ; Kenan bir mafya ailesinin gelecekteki babası. Sert, çapkın, güçlü bir adam. Yakın arkadaşları ile pavyona gider. Orada dinlediği kadife lakaplı şarkıcı sesi ve görüntüsü ile onu büyüler. Leyla ile pavyonda şarkıcık yapan, ailesini bir mafyanun öldürdüğü farklı hayatlara sürüklenmiş genç bir kız. Evet Kenan'ın etkilendiği isim, Leyla.. Leyla'yı masasına davet eder, Leyla onun kim olduğunu bilmez, istemese de masasına gider. Sonrasında kim olduğunu öğrenir. Ailesini öldüren Mafya babasının oğludur. Plan yapar ve onu kendine aşık edip intikamını almak ister. Öyle de olur Kenan aşık olur..
2025 160. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2025 20:11
Merhabalar @ayslergn_ 'ün yazmış olduğu "Aşk Oyunu" kitabı ile karşınızdayım. Leyla Sönmez, 8 yaşında ailesi gözlerinin önünde katledilir ve Leyla hiçbir zaman bu durumu atlatamaz. Kötü bir süreç geçirir. Haftanın beş günü bir kafede baristalık yapar, haftasonu ise bir pavyonda şarkıcı olarak çalışır. Burada adı Kadife'dir. Ailesini katleden Erener ailesidir ve onlardan intikam almak ister. Kenan Erener ise başarılı bir iş insanıdır. Babasının koltuğuna geçmek için mücadele verir ancak babası onun bu duruma hazır olmadığını düşünür. Bir akşam doğum günü için arkadaşları onu pavyona götürürler ve orada Kadife'nin sesine hayran olur onu masasına davet eder ve olaylar burada başlar... Leyla Kadife olarak tanıştığı Kenan'ın bir Erener olduğunu öğrenir ve intikam için yanıp tutuşur ondan intikam almak için elinden geleni yapmaya başlar ve Kenan'a yaklaşmaya başlar. Kenan da Leyla'nın kim olduğunu araştırmaya başlar ama araştırırken de Leyla'ya tutulur. Bakalım Leyla, Erener ailesinden intikam alabilecek mi? Leyla ve Kenan arasında neler yaşanacak? Bu aşk oyununda bir galip çıkacak mı? Kitap kalın olmasına rağmen kendini devamında ne olacak acaba diye okutturuyor ve hemen bitiveriyor. Yazarın acilen ikinci kitabının çıkmasını bekliyorum devamında ne olacak aşırı heyecanlı bitti Leyla'nın duyguları, Kenan'ın hisleri o kadar iyi aktarılmıştı ki okurken bu duygulara hayran kalıyorsunuz. Ayrıca belirtmeden geçmeyeyim kitapta yetişkin içerik var o yüzden onu bilin ona göre hareket edin Peki siz bu eseri okudunuz mu? Yayınevinden okuma yaptınız mı? @ayslergn_ Ulysses Yayınları libuli #aşkoyunu #kitap #kitapyorumları #book #booksphotography #booklover #bookreview #bookstagram #booksbooksbooks #buseninokumaguncesi #reklam değil