2025 84. kitabı
Okunma: 21 Mart 2025 15:30
Merhabalar dostlar Manevi yogunluk yaşadığımız en güzel aylardan olan Ramazan ayında, manevi bir yolculuk kitabi okudum.Ama bu sefer çocukların manevi yolculugu. Almanya da yaşayan yazar ,kitabi her iki dilde yazmış. Ön taraf Türkçe, arka taraf Almanca .Çok mantıklı olmus bence . Allahın binlerce ismi var ama en bilinen 99 isim var biliyorsunuz .Bu kitapta 15 Esma ul Hüsna 15 hikayeyle çocuklara çok güzel anlatılmış. Er Rahman,Allahın sonsuz şefkatini Er Rahim,Allahın sonsuz rahmetini El Melik , Allah'ın her şeyin mutlak hakimi ve sahibi olduğunu El Kuddus ,Allahin̈ her türlü noksandan uzak olduğunu Es Selam,Allah in esenlik ve güvenliğin kaynağı olduğunu El Mümin,Allah in mümin kullarını koruyup guven verdiğini El Muheymin,Allah in herseyi gozetip, hakimi oldugunu El Aziz ,Allah in mutlak kudret sahibi olduğunu El Cebbar,Allah in dilediği yapan ve yaptıran olduğunu El Mütekebbir,Allah in azametinin her seyin üstünde olduğunu El Halik,Allah in yoktan var eden olduğunu El Bari , Allah'ın her şeyi kusursuz ve benzersiz bir şekilde yarattığını El Musavvir, Allah'ın her varlığa şekil veren olduğunu El Gaffar, Allah'ım çok bağışlayan tekrar tekrar affeden olduğu anlamlarına gelen esma-ül hüsnalar... Sadece çocuklar için değil büyükler için de güzel bir kitaptı. Kitapla kalın dostlar... 15 Esmaül Hüsna ile Çocukların Manevi Yolculuğu Kübra Hülya Arıcı Sorrentino
15 Esmaül Hüsna ile Çocukların Manevi YolculuğuKübra Hülya Arıcı Sorrentino · Ahir Zaman · 20246 okunma