Öncelikle söylemeliyim ki Beyaz Leke benim için sadece bir kitaptan daha fazlası.Okuduğum ilk zamandan bu yana inançlarımı şekillendirmekle kalmadı hayatımdaki çoğu şeye farklı açılardan bakmamı sağladı.Tugay Demir Çeviker'in Sevgili Avukat'ı için yaptığı birçok şey benim inançlarımı şekillendirdi diyebilirim.Onların özgürlük için mücadelelerini okurken kendimi onlara çok yakın hissettim.Önceden benim için herhangi bir anlam içermeyen 5 dakika bana İmkansızlıkların imkan dahilinde' olabileceğini gösterdi.Hatta daha önceden benim için hiçbir anlam içermeyen birçok zaman kavramı Beyaz Leke sayesinde benim için daha büyük bir yere sahip oldu.Bazı zaman kavramlarının bu kadar önemsiz olmaması gerektiğini ve bizim için hiçbir anlam ifade etmeyen şeylerin bazen büyük bir acıya ev sahipliği yapabileceğini öğrendim.Ve ne kadar o acılar beni ağlatsa bile kalbimde çok büyük bir yere sahip oldu.Bazı acılar saniyelere, dakikalara veya saatlere hiçbir zaman kavramına sığdırılmayacak kadar büyük olabilirdi ve ben Tugay ve Eftalya'nın acılarının sadece bir zaman dilimine sığdırılamayacağını öğrendim.Beyaz Leke'yi okurken birçok şey hissettim ve bunların hepsini anlatabilmem neredeyse imkansız diyebilirim ama Beyaz Leke'nin sadece bir kitaptan ibaret olmadığını ve benim için çok özel olduğunu söyleyebilirim.