A-Luvi
2025 104. kitabı
Okunma: 22 Mart 2025 13:23
Hayata geliş amacın nedir? Kurban mısın, kahraman mı? Rüyalara inanır mısın? Peki ya hislerine güvenir misin? Bu bir köklerini ve kendini bulma öyküsüdür. Sözleriyle yazarımız bu kitabı yazma amacını anlatmış. Ezel ve Karis yetimhanede birbirlerine kardeş olan iki yalnız kız... Ezel mantığıyla Karis hisleriyle hareket eden zıt ama uyumlu iki kardeş. Karis ve Ezel aynı aileye evlat verilir. Karis duygusallığı ile resme yönelir, Ezel de atölyeyi düzenleyen kişi olur. Ünlü bir ressam olan Tony Crackson ile yemeğe çıkan ikili ressamın ilginç deneyimini dinler. Bu deneyim Karis'in dikkatini çekerken, Ezel'e mantık dışı gelir. Karis merakına yenik düşer ve ressamın tavsiyesi üzerine Terapist Azra Metin ile regresyon terapisine başlar. Olaylar böylelikle gelişir ve Karis Aya gezegenin son varisi olduğunu öğrenir. Aya gezegeni luvi insanlarının yaşadığı bir gezegendir. Luvi insanı, ışıktan gelen insanlar. Luvi kavmi milattan önce 2300 yılında yaşamış bir medeniyettir. İnsanlara uygarlık getiren bir kavim olmuşlardı. Teknolojiden ziyade aydınlanma getiren bir ırk olmuşlardır. Herkese merhaba bugün fantastik beklerken mistik bir okuma yaptığım oldukça akıcı bir kitapla karşınızdayım. Kitap aslında bir ön kitap niteliğinde aya gezegeni ve luvi insanları hakkında okumayı ancak sona doğru yapabiliyoruz. Ufak tefek yazım yanlışları olsa da aşırı rahatsız etmiyor. Spiritüalizm, mistisizm tarzı konuları sevenlerin severek okuyacağını düşünüyorum. Ben ikinci kitabı merakla bekliyorum şimdiden keyifli okumalar diliyorum♡
Alıntı
A-LuviŞeyma Alsan · Odessa Yayınevi · 202513 okunma