·272 syf.····Okunma: 22 Mart 2025 15:18 Sonu itibarıyla tatmin olsam da bence genel akışta bir sıkıntı vardı. Gwen karakterini insan olarak hiç sevmedim ve diğer karakterlerle de pek bağ kuramadım. Yazarın dağınık bir anlatıma sahip olduğunu düşünüyorum. Bağ kurabildiğim ve bölümlerini merakla okuduğum tek kişi Scott’ın annesi oldu. Bir daha bu yazardan kitap okumayı düşünmüyorum; hiç benlik değil.
Beverly Hills’in nezih mahallesi, o gün Kanlı Yürek Katili’nin yedinci kurbanının katilin elinden kahramanca kaçmasıyla çalkalanıyordu. “Ateşin sadece düştüğü yeri yaktığını bilirsiniz.” Senelerce cinayetleri televizyondan takip eden Gwen’in ise ocağında başka bir dert kaynıyordu; çünkü karısını öldürmeye yönelik planlar yapan danışanı John, sonunda karısını öldürmüştü. Başka birisinin hayatı söz konusu olduğunda kolluk kuvvetlerine haber vermesi gereken doktor, John’un zararsız olduğunu düşünerek haber vermemişti. Dedektifler konu için psikoloğun kapısını çalarken Gwen’in vermesi gereken bir vicdan muhasebesi vardı.