2025 9. kitabı
Okunma: 23 Mart 2025 11:37
Öncelikle kitabı çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Kitapta duygusal olarak olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin çocuklarının hayatlarını nasıl etkilediği, bu ebeveynleri ayırt etmek ve bu ebeveynlerle nasıl ilişki kurulacağı net ve akıcı bir dille anlatılıyor. Psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarına ilgi duyanların çok beğeneceği ve farkındalık kazanacağı bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kitap çocukluğunuza ve ebeveynlerinizin davranışlarına daha bütüncül bir şekilde uzaktan bakmanıza ve farkındalık kazanmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca bu kitabın sonunda duygusal olarak olgun bir insan olmak için ipuçları vermesi ve okuyucuya çözümler sunması da çok güzeldi. Kitaptan sevdiğim bir cümleyi de paylaşmak istiyorum: "Kim olduğumu tam olarak biliyorum. Başkaları değişmeyecek ama ben değişebilirim." Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar diliyorum.. Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları
Psikoloji
Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin ÇocuklarıLindsay C. Gibson · Sola Unitas · 20192,371 okunma