İnceleme ama spoili
2025 68. kitabı
Okunma: 23 Mart 2025 10:57
Elliot, miles şirketinin patronlarından bir tanesi. Kate ise orada çalışıyor. Ailesini kaybetmiş, işine bağlı biriydi. Onu ne sevdim ne de sevmedim. O yüzden hakkında pek bir şey diyemeyeceğim. Sözde ikisi birbirinden deli gibi nefret ediyorlar vs. Buraya kadar her şey normal ve klasikti. İkisinin flört uygulamasında tamamen farklı takma isimler kullanarak birbiriyle konuşmalarına da tamamım. Elliot göründüğü gibi (hödük?) değildi. Tam bir sanat tutkunu. Kesinlikle ilk görüşte aşka inanıyor. Öyle böyle değil ama. Aşağıda ki kısım baya spoi içeriyor. * * * Neyse, üç yüz sayfa falan bu ikilinin ilişkilerinin iniş çıkışlarını okuduk. Burası da iyiydi hatta son yüz sayfaya kadar dedim kesin yedi veririm bu kitaba. Lakin, benden başkasıyla görüşemezsin, bilmem ne diye naralar atan üç R'li erkeğimiz bilmem ne zamandır tablolarına delice tutkun olduğu ressamın izini nihayet buluyor. Bir yanda bir ilişkide olduğu kız arkadası öbür yanda kesinlikle ilk görüşte asık olacağını düşündüğü ressam vardı. Peki ne yaptı dersiniz? :)) tabii ki sevgilisini umursamadan sırf bir şeyler hissetme ihtimalini düşünerek gitti. Devamını söylemeyeceğim. Zira spoi vermekten nefret etmeme rağmen çok şey söyledim zaten. Kesinlikle üçüncü kişilere tahammülüm sıfır. Yapın iki dram okuyalım okeyim. Neyse okunur mu derseniz siz karar verin. Şimdi gidip diğer kardeşin (adını unuttum.) kitabını okuyacağım. Umarım bu kitabı aratmaz.
Roman
KazanovaT.L. Swan · Martı Yayınları · 2024532 okunma