Uzun zamandır okuduğum ve beni en çok etkileyen kitaplardan biri oldu. Fatih Duman in bir başka kitabına başlamıştım ama o ağır gelmisti. Buna da bir şans vereyim dedim. Iyiki de vermişim suan diğer kitaplarını siparis verdim merakla bekliyorum. Okumadan önce kitapla ilgili incelemeler bölümüne bir göz attım. Herkesin bir beklentisi vardır illaki kitaplarla. Kimi dram sever kimi atraksiyon kimi gizem. Bu kitapta bence hepsi vardı. Okurla fazla samimi olan kitapları çok sevmem ama Fatih Duman bunu dengelemisti. Ne fazla samimi ne de cok uzak. Bir öykü var kitapta. Olaylar akışta ve hızlı gidiyor. Ben 24 saat olmadan nasıl bir haz ile okudum bilmiyorum. Zaman zaman elimden bıraktım düşünmek için zaman zaman yuttum kitabı. İçindekilerin hepsini yaşadım.. tasavvuf sevenler için özellikle öneririm. Uzun zamandır geçirdiğim en kaliteli zamandı kitabı okurken harcadığım zaman. Teşekkür ederjm Fatih Duman. Umarım buna benzer kitaplarının sayisi hızla artar. Kalemine, emeğine, ruhuna sağlık. Âmâ
ÂmâFatih Duman · Nesil Yayınevi · 20192,845 okunma
ÂMÂ & Fatih Duman’la Söyleşi
Kitap Okuma Okulu olarak bu ay, Fatih Duman'ın Âmâ adlı eseri üzerine yazarla birlikte gerçekleştireceğimiz özel bir söyleşide buluşuyoruz.
"Görmek için illaki göz gerekmez. Hatta bazı şeyler gözle görülmez." sözünün izinde, kitabın arka planını, yazım sürecini ve merak edilen soruları doğrudan yazarıyla konuşacağımız keyifli bir sohbet sizleri bekliyor..
🗓 Tarih: 17 Mart 2026
⏰ Saat: 22.00
📍 Yer: Telegram – Kitap Okuma Okulu
t.me/kitapokumaokulu
🎙 Moderatör: Onur
Eseri okuyan, merak eden ve söyleşiye katılmak isteyen herkesi bekliyoruz..