2025 25. kitabı
Derler ki önemli olan kimi yaktığın değil, kime yandığındır. İnsan değer verdiğine yanar, değer vermediğini yakardı... . . Çocukların oldüğü dünyayı artık hiçbir ışık aydınlatamaz... . . Cemal Süreyyanın da dediği gibi, "hisler söylenmemeli, hisler hissetirmeli." . . Merhabalar sevgili kitap dostlarım... Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda Bronz serisinin ilk kitabı olan Bronz Şeytan kitabını okumuştum ve kitap öyle bir yerde bitmişti ki devam kitabını acilen okumam gereken mevzular var diyerek beklemiştim... Ve.. beklediğime değdi, harika bir devam kitabı , Bronz İmparator ile maceraya kaldığım yerden, hiç hız kesmeden devam ettim... Kural 2. ÖLÜRKEN BİLE GÜLÜMSE . . Bir ışık ya bu satırlara, aydınlansın sayfalar? Çünkü imparatoriçe kartları yeniden dağıtmaya geliyor.. . . Büyük baskın sonrası ortalık yangın yeriydi... Onlarca ölü... Kan... Yarım kalmış hayatlar... Ve.. Bu kaosun tam ortasında Hisar... Hayır sil... His Alatav... Masum muydu gerçekten? Peki , bunu Bronz'a ispat edebilecek miydi? Aslında tek isteği o günlüktü... Annesinin günlüğü... Ama, asla olmaması gereken şeyler olmuştu.. Kuklacı, kartını oynamıştı... Şimdi, karanlıkta ve yaralıydı His... Karanlığı hiç sevmiyordu... Kokuyor muydu? Neydi, travmasını tetikleyen... Yine yaralıyı, yine yalnızdı... Bronz dahi yanında yoktu... . . Peki, . His , o çok istediği günlüğe kavuşabilecek miydi? Kaosun tam ortasında suçsuzluğunu ispat edebilecek miydi? Kuklacı kimdi? Bronz ve His arasındaki gizem neydi? Aralarındaki çekimin adı aşk olabilir miydi? His, gerçekte neyin peşindeydi? . . Pek çok soru, merakla beklenen cevaplar.. Şimdi de acilen üçüncü kitabı okumam gereken mevzular var diyorum ve hepinize şimdiden keyifli okumalar diliyorum. Kitapla Kalın
Bronz 2Özge Naz · Guardian Yayınları · 20241,852 okunma