2025 31. kitabı
Okunma: 26 Mart 2025 02:36
Her yerde görüp merak ettiğim bir kitaptı,sonunda aldım ve okuyup kitabı bitirdim. Tam bir kişisel-gelişim kitabı değil. Hayatta bir çok noktada bildiğimiz şeyleri anlatan bir kitap.Kendimizin farkında olmamız,kendi gücümüzü açığa çıkarmamız,korkularımızı yenmemiz,hayatta başarısız olduğumuz noktalarda kendimizi geliştirmemiz konularında bilgiler vermektedir.Kitapta konu başlıkları altında bilinen yazar ve düşünürlerin sözleri ve anlatım aralarında yön verici sözlerin olmasını beğendim. Kitaptan beğendiğim sözler şunlardır; -Önyargıları parçalamak,atomu parçalamaktan zordur(EİNSTEİN) -İki şekilde yanılgıya düşeriz: Ya gerçek olmayan bir şeye inanırız yada gerçeğe inanmayı reddederiz (KIERKEGAARD) -Sizin inancınız her şeye yön veren güçtür; Kendinize inanın ve bu sayede hayatınızın yönünü değiştirin. Hayattaki mutluluğunuz,düşüncelerinizin niteliğine bağlıdır (MARC AUREL) Ne kadar hedef odaklı düşünürseniz;hayattaki tüm isteklerinizi o kadar emin bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz Rezonans Kanunu
Psikoloji
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202525,9bin okunma