Herkesin hayatında sırları mutlaka vardır. Hiç kimseye Söylemediği kendi kalbinde olan.
Kayıp kitabı; trafik kazasında ölen ünlü zengin bir işadamı geride sadece mirasını mı bıraktı? Tabii ki de hayır bir de sırlarla gizemlerle dolu bir defter.
Ve defterin kızının eline geçmesiyle Sırlar gün ışığına çıkıyor. Hangi sır edebiyate kadar gizli kalmıştır ki bu hayatta.
Peki ne anlatıyor bu gizli sırlarla dolu defter merak eden okurlar kayıp kitabı ile Sırlarla dolu dünyanın kapılarını aralayabilir.
Sırlar kapısı aralanırken insan nasıl da şaşırıyor değil mi bazen canımız, sevdiğimiz dediğimiz kendimize bir nefes kadar yakın hissettiğimiz kişiyi aslında hiç tanımadığımızı nefes kadar yakın olanın ne kadar da uzak olduğunu gerçekler bir tokat gibi için çarpabiliyor maalesef insanın yüzüne.
Ustaca kurgulanmış sade akıcı polisiye olan romanı ben severek okudum. Gençler okurken daha çok beğenecek eminim ve en büyük temennimiz polisiye, macera, Gizem, korku türünde yazarlarımızın çoğalması dileğiyle keyifli okumalar dilerim.