Bir şehirde rakip 2 seri katil ve 1 ressam. Ve o artık birinin yeni takıntısı diğerinin ise kurbanı.
Cole gündüzleri ünlü bir sanatçı iken geceleri ise seri katildir. Cole bir sergide Mara'i fark eder aradan bir süre geçer İşledigi cinayet sonrası dönerken kızı bağlı ve ölmek üzere halde bulur. Bakar, Yardım etmeden yanından geçip gider. Haftalar sonra ölmek üzere olan Mara'yı canlı halde görünce şaşırır. Ve artık kız onun yeni takıntısı, kendisi ise kızın takipçisidir.
*Stalker
*Dark romance
*Seri katil×sanatçı
Konusu itibariyle aşırı ilgimi çekti. Başlar başlamaz bitti. Sürekli ne olacak nasıl kurtulacak diye merak içinde okudum. Karakterlerin olaylara karşı tepkileri, çatışmaları derken sıkılmadan ilerledim
Başrol erkek sosyopat ve psikopat bir karakter. Yazar bunu güzel işlenmişti. Kızı görünce direkt etkilenme aşık olma gibi olay olmadı. Kızı gözlemledikçe ve içindeki azimi görünce ondan etkilendi. Ama belittiğim gibi karakterin işlenisini sevdim,kendisini kesinlikle değil.
Mara ise psikolojik sıkıntılara sahip olan bir karakter. Aynı zamanda boyun eğmeyen, güçlü biri. Korksa bile tepkisini belli ediyor, altta kalmıyor.
Özellikle kurtuluş sahnesinde gerçekten çoook iyiydi. Kilişenin aksine kurtulmak için bir erkeğe ihtiyaç duymadı.
Konu olaylar falan genel olarak güzel ve farklıydı. Sadece kamera sahnesi beni aşırıııı rahatsız etti. Kıza hak verdim, adam hak etti fakat adamin bunu onu cinsellik açısından daha iyi keşfetmek defalarca izlemesi, tatmin olması falan iğrençti. Bunu da karakterin ikisinin de psikolojik olarak rahatsız olmalarına bağladım. Sosyopat bir karakterden normal bir duygusal tepki veya davranış bekleyemem zaten. Yoksa Normal bir dark romance olup odak ilişkileri üzerinde olsa bırakırdım.
Seri 2 kitaptan oluşuyor bana göre 2'ye pek gerek yoktu birde olayları hızlandırarak tamamlayabilirdi. Yine de okuyacağım.
Takipçi temalı dark romance türünde bir kitap arıyorsanız şans verebilirsiniz. Fakat rahatsız edici ögeler çok fazla ve herkese hitap etmeyen dark romance tarzı olduğunu unutmamak gerekiyor.