2025 92. kitabı
Okunma: 27 Mart 2025 13:23
Merhabalar dostlar Historical Roman sevenleri bu tarafa alalım. Ocak 2025 basımı yepyeni bir kitap ,bir serinin ilk kitabı .Gelecek olan 4 kitabı daha daha var ve şu anda dört gözle bekliyorum bu kitapları da . 1800'lü yıllardayız .Gardenia eyaleti 3 ayrı krallıktan oluşuyordu. Artemis en eski ve büyük olanı Ve 3 eyaletin tam ortasında olduğu için de aynı zamanda eyaletlerin kralı . Elysiyum sanat ve kültürü ile ünlü eyalet, Avalon ise mükemmel bir tarım ve ticaret becerisine sahip .Ravia Krallığı Artemis'e çok yakın bir konumda bağımsız bir Krallık.. Ravia eyaleti zor durumda olduğu için kızları Agustayı Artemis krallığının veliaht prensi Jams Edward Westcharie ile evlendirmeyi uygun görüyorlar .Ancak Agusta'nın bir sevgilisi var ,Simon.. O yüzden o bu evliliği istemiyor ,James ile tanışıyorlar .Akşamında Simon onu kaçırıyor ama kaçırdığında söylediği sözler Simon'un sadece Krallık için onu seviyormuş gibi gösterdiğini anlıyor ve sonra James onu yoldayken yakalayıp kurtarıyor .Daha sonrasında Agusta nin annesi üzüntüden kalp krizi geçirip ölüyor . Aslında James'in de bir sevgilisi var Ekim ..O da Altay hanedanının kızı ama o da evlenmek zorunda ve bu sırada ayaklanmalar çıkıyor krallıkta . Artemis krallığının Kralı öldürülüyor ve suçlu Simon ve örgütler olarak görülüyor .Simon'un idam edilmesi gerek ancak James bunu engel oluyor ,çünkü Simonla aralarında farklı bir bağ var ve babası öyle vasiyet etmiş .. Bu sırada yıllar evvel sevgilisiyle evlenmek için Krallığı bırakan Charles geri gelip krallığa ortak olmak istiyor .Bir de Marie Anne var o da gene kralın bir sırrı ...O da krallığa ortak olmak istiyor ve örgütleri kuran kadın .. Bakalım neler olacak? Kral kim olacak? Merakla bekliyorum diğer kitapları ,en kısa zamanda kavuşuruz inşallah ... Tam bir Taht Oyunları ve sırlar dolu ve tabii ki aşk.. Ben bu tarzı çok seviyorum. O yüzden çok beğenerek okudum, bu tarz sevenlere önerimdir... Kitapla kalın Dostlarım.. Kraliyet Uğruna Eliz Sağlam
Kraliyet UğrunaEliz Sağlam · Lora Yayıncılık · 20243 okunma
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim
Yasemin dönmez
❤️❤️❤️