Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 03 Şubat 2018 00:45 Bir seri katilin manifestosu bir solukta okundu ve bitti. Sevgili Arkın Gelişin akici cumlelerle normal bir adamin (ki bu adam herhangi siradan biri degil IQ seviyesi 165 olan biri, yani cok zeki bir adam.) seri katile dönüşmesini anlatiyor. Ted Kaczynski mezun olduğu bütün okulları başarı ile bitirmiş ve genç yaşta profesör olmuş bir akademisyendir. Fakat kisa bir çalışma hayatından sonra istifa ederek ormanlık bir alanda inşa ettigi kulübesine kapanmış, kendini de insanlardan soyutlayarak doğayla başbaşa yaşamaya başlamıştır. Fakat iş makinalarının bir gün ormana gelip ağaçları kesip yol yapmak istemeleri çıldırmasina yol açmış ve o andan itibaren teknoloniye karsi bir savaş baslatmistir. Ona göre teknoloji insan icin bir tehdittir ve ilerlemesi durmalıdir. Bu düşüncesinde haklı olduğunu ispat edebilmek için ise bir dizi suikatler gerceklestirmeye başlar. Hedef aldigi kişiler akademisyenler ve hava yolu şirketleridir. El yapımı basit düzeneklerle hazırladığı bombalar ilk basta pek ölümcül sonuclar doğurmadigi icin pek onemsenmez..Zamanda kendini ve buna bagli olarak bomba yapımını da geliştiren Ted, zamanla ölümcül patlamalara da sebep olur. Artik emniyetin ve FBI'dan dikkatini çekmeye başlamıştır. Titizlikle yapilan bir operasyonla yakalanir. Kimliğinin ortaya çıkması ise hiç umulmadik bir kişi tarafindan olacaktir. Avukatlari psikolojik degerlendirme isterler ama Ted kabul etmez.
En büyük korkusu deli olarak görülmek ve yaptigi eylemlerinin amacsiz olarak lanse edilmesidir. Evet gayet dikkat çekici kurgusuyla temiz ve yalin anlatımıyla ilgiyle okunan bir kitap olmuş. Yazarin kalemine yüreğine sağlık.