2025 15. kitabı
"Bu evrenin de kendine göre bir düzeni var, bir hesabı kitabı var, her şeyin bir zamanı var, günü gelmeden nasıl daim yaprak açmıyorsa, o da işini kendi kurallarına göre yapar. Asıl marifet evrenin kurallarını değiştirmek değil o kurallara saygı duymaktır." Filozof Meşe/ @anooshirvanmiandji "Bir çocuk kitabında neler olmalı?" sorusunun cevabını bulabileceğiniz enfes bir kitapla geldim. @cocuk_ve_ogretmen_kitap_kulubu okuma listemizde yer alan bu özel kitabı oğlum da severek okudu. Aslında yaşsiz kitaplar arasına dahil edilebilecek, yetişkinlere de hitap edebilen bir kitap. "Bu evrenin de kendine göre bir düzeni var, bir hesabı kitabı var, her şeyin bir zamanı var, günü gelmeden nasıl daim yaprak açmıyorsa, o da işini kendi kurallarına göre yapar. Asıl marifet evrenin kurallarını değiştirmek değil o kurallara saygı duymaktır." Filozof Meşe/ @anooshirvanmiandji "Bir çocuk kitabında neler olmalı?" sorusunun cevabını bulabileceğiniz enfes bir kitapla geldim. @cocuk_ve_ogretmen_kitap_kulubu okuma listemizde yer alan bu özel kitabı oğlum da severek okudu. Aslında yaşsiz kitaplar arasına dahil edilebilecek, yetişkinlere de hitap edebilen bir kitap. Küçük bir Meşe ağacının meraklı sorularıyla başlayan hikayemiz kararlı olduğumuzda kocaman sorunları nasil çozebilecegimizi anlatıyor. Ana ve alt mesajlar kurguya çok güzel yerleştirilmiş. Neler mi var? Mücadele ruhu Sorunları çözerken yardım isteyebilmeliyiz. Kararlılık Dostluk Problem çözme gücü Sorgulamanın önemi Bilginin değeri Fikir alma Yardımlaşma Özgün olmaktan vazgeçmeme Küçücük bir meşeden öğreneceğimiz ne çok şey var.
Filozof MeşeAnooshirvan Miandji · Bilgi Yayınevi · 2018804 okunma