2025 38. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2025 13:19
Saçmalıklar Çağı kitabında atıfta bulunan kitapları yapay zeka ile derledim ilgililer için burada da paylaşıyorum. 1. Felsefi ve Psikolojik Kaynaklar 1. Arthur Schopenhauer – Mutlu Olma Sanatı 2. Friedrich Nietzsche – Böyle Buyurdu Zerdüşt 3. Friedrich Nietzsche – İyinin ve Kötünün Ötesinde 4. Jean-Paul Sartre – Varoluşçuluk Bir Hümanizmdir 5. Albert Camus – Sisyphos Söyleni 6. Albert Camus – İsyan Eden İnsan 7. Epiktetos – Düşünceler ve Sohbetler 8. Marcus Aurelius – Kendime Düşünceler 9. Sigmund Freud – Uygarlığın Huzursuzluğu 10. Carl Gustav Jung – İnsan ve Sembol 11. Erich Fromm – Sahip Olmak ya da Olmak 12. Christopher Lasch – Narsisizm Kültürü 13. Daniel Kahneman – Hızlı ve Yavaş Düşünme ⸻ 2. Edebiyat ve Absürdizm 14. William Shakespeare – Hamlet 15. Samuel Beckett – Godot’yu Beklerken 16. Franz Kafka – Şato 17. Franz Kafka – Dava 18. Franz Kafka – Dönüşüm 19. Fyodor Dostoyevski – Yeraltından Notlar 20. Fyodor Dostoyevski – Suç ve Ceza 21. James Joyce – Ulysses 22. Marcel Proust – Kayıp Zamanın İzinde 23. George Orwell – 1984 24. Aldous Huxley – Cesur Yeni Dünya ⸻ 3. Bilim, Kültür ve Toplum Üzerine 25. Richard Dawkins – Gen Bencildir 26. Zygmunt Bauman – Akışkan Modernite 27. Tüketim Toplumu – Jean Baudrillard
Saçmalıklar ÇağıMichael Foley · Domingo Yayınevi · 2019359 okunma