···Okunma: 02 Nisan 2025 23:29 ɆⱠł₣ Ø̈₦ɆⱤ ~ ₵Ɇ₥ⱤɆ ĐɄ̈₴̧₮Ʉ̈ łł
Selaamm, bugün çok severek okuduğum#cemredüştü serisinin ikinci kitabı paylaşımı ile geldim. İlk kitabı çok severek okudum ve sonu biz okurları öyle merakta bırakmıştı ki bir an önce ikinci kitabın gelmesini istiyorduk. Ve sonunda final kitabına kavuştuk. Şunu belirtmek isterim ilk kitabı ne kadar severek okuduysam bu kitabı o denli sevdim, çünkü her sayfada ince ince işlenmiş kurgunun bir sırrına daha şahit oldum. Bazı tahminlerim illaki okurken oluştu ama kesinlikle ters köşe yaptı. Kişiler üzerinden olmasa da yaşananların her bir ayrıntısı kesinlikle ters köşeydi. Bu kitapta açık ara en sevdiğim tüm kırıklarına rağmen sonuna kadar direnen Toprak oldu. Ve Cemre... çok çektirdin kızım. Bu kadar gelgit yaşarken çok canını yaktın Toprak ın. Ama şahane bir son oldu.Huzurlu bir final yaşadım. Fazla ayrıntı veremiyorum çünkü spoiler olabilir.
Seriyi kesinlikle tavsiye ediyorum ve sizler için kısaca konusuna geçiyorum.
Cemre yaşadıkları o cehennem gibi yüzleşmeden sonra kendini ne bir adım ileri ne bir adım geri atabilimişdir.Hatta Toprak ile beraber yaşadığı çatı katında kalmaya devam ediyordur. Öyle bir ruh hali içerisindedir ki ne onunla olabilir ne onsuz kalabilirdi.Aylarca kaldığı eve sonunda Toprak gelmişti. Cemre tüm yaşadıklarının acısını Toprak ın yanında onun gözlerinin içine bakarak çıkaracakmakta kararlıdır.Fakat bu süreç çok yıpratıcıdır. Toprak, Tunç, Ahu ve Cemre her şeye rağmen Soner in peşine düştüklerinde bir yandan yakacak ve yıkılacaklardır.Görünenin ardında pek çok sır olduğunu her adımda öğrenirken son yüzleşme hepsini şok edecektir.
Kurgusu, işleyişi ve sonu ile harika bir okuma oldu. :))