2025 21. kitabı
Okunma: 26 Mart 2025 00:05
Kendini tanımaya varmisin? Peki ya, İnsan Nedir? . Bu soru bir cok alanda yanıt arayan geniş çaplı düşünmeye yönelik bir soru... Yazarımız bu kitabi ile öyle güzel ele almis ki, insanın varolusunu, değerini ve kendini tanıma yolculuğunu anlatıyor.. Peki kendinize hiç sordunuz mu.. "Ben kimim?"diye, Yada, "Gerçekten ben neye değer veriyorum, nasıl bir insan olmak istiyorum?"diye. İşte bu kitapla bu soruların peşine düşen herkes için bir kılavuz niteliğinde. Okurken bize oz değerimizi, ne kadar değerli bir varlık olduğumuzu hatırlatacak. Günümüz şartlarında çoğu insan, maddi kazançları ve dış görünüşe göre değerlendiriliyor. Oysaki kitap, insanın Allah tarafından en güzel şekilde yaratıldığını ve bunun farkına varmamiz gerektiğini ayetler ve hadislerle vurgulayarak,nasıl muhteşem yaratildigimiza ve nasil mucize bir varlık olduğumuza dair keşif imkanı sunuyor. *Kendini daha iyi tanımak isteyenler, *Değerli olduğunu unutmuş hissedenler, *Kendini keşfederek, iç dünyasına yolculuk yapmak isteyenler, *Okuyucuyu kendisi ile yüzleşmeye ve gerçek değerini keşfetmek isteyenler, *Günümüzün hızlı yaşantısında, insan ruhuna hitap edecek Farkındalık kazandiracak, düşünmemizi sağlayacak bir kitap .. Yazarın akıcı dili ve etkileyici anlatımı ile herkesin rahatlıkla okuyabilecegi ve hatta okuyup rafa kaldiracagi değilde, arada tekrar tekrar okumak isteyecegi kitaplardan .. Yürekten tavsiye ederim..
İnsan Nedir?Osman Solak · Foliant Yayınları · 202457 okunma