Hapishane Şifacısı serisi an itibariyle bitmiş bulunmakta. O kadar güzel bir seriydiki. Hem bir an önce her şey sonuçlansın hemde kitap hiç bitmesin istedim.
İlk kitabı okurken alışık olduğumuz o güçlü kadın profilinden biraz farklı gelişmişti her şey bu nedenle biraz kafam karışmıştı. Yani Kiva çok güçlü ve gerçekten de tam bir hayatta kalandı. Ama hüküm sınavından hep Jaren'in yardımıyla çıkmıştı. Bu ve Kiva'nın Jaren'a ihanet edebilme ihtimali diğer kitaba başlarken beni biraz tereddüte düşürmüştü çünkü yani Jaren'dan bahsediyorum. Ama ikinci kitapta Kiva'nın haklı tereddütlerini her adımda Jaren ve ailesine bağlanmasını aynı zamanda ömür boyu hayalini kurduğu, beklediği ailesiyle arasında kalmasını okurken hiç sıkılmadım. Onu anladım. Kitap öyle bir yerde bitti ki ışık hızında üçüncü kitaba başladım ve birkaç saat içinde bitti. Kendimi adeta kapatarak sadece okudum. Ve çok ağladım. Kiva, Jaren,Tipp... Onların acı çekmesini okumak çok zordu. Ama çok güzel çok tatmin edici bitti. Keşke 100 sayfa daha olsaydı ve sadece Jaren ve Kiva'nın mutluluğunu biraz daha okuyabilseydiim.
O kadar çok favorim var ki;
Jaren ve Kiva okuduğum en safe place çiftti. Her anlamda çok tatlıydılar.
Tipp o kadar çok uzanıp ona sarılmak istedim kii.
Calon herkesin hayatında isteyeceği kalbi çok büyük çok cesur çok tatlı bir arkadaş.
Cresta ilk kitapta nefret etsem de son kitapta aşık oldum resmennn.
Kivanın abisi de çok iyiydi.
Görüldüğü gibi karakterleri, kitabı, o dünyayı adeta bırakmak istemiyorum ama her güzel şeyin bir sonu var. İyi ki okumuşum bu seriyi. Yüzde yüz tavsiye edilir.