2025 10. kitabı
Bu kitap ile ilgili unutamayacağım bir anım var. Enteresan , garip heyecan verici bir olay değil ama psikolojime çok iyi gelip , kitapların insana ne kadar iyi geldiğini çok iyi anladığım bir anı oldu . Bazıları bilir ki Yatılı medrese de okumak insanı zihinsel olarak yorabiliyor gece gündüz ve günlerce kalabalık ortamda olunduğu için . Özellikle bu medrese arapça ve dini ilimler medresesi ise ayrı bir program yoğunluğu oluyor. , dersler müzakereler , verilen görevler vs ama en yoğun dönem her zaman sınav dönemi olur doğal olarak . Ve sınav dönemlerinden bir gün bu kitabı arkadaşımdan ödünç alıp okumak istedim kitap akıcı ve sürükleyiciydi , ve tamda ihtiyacım olan bir içeriği vardı ." Kendi kimliğini ve yaşam amacını sorgulayan bir gencin içsel yolculuğunu anlatıyordu. Aynı zaman tren ile yolculuk yapıyor . O anlattıkça ben canlı bir şekilde dinliyor gibiydim, o gezdikçe bende seyahat eder gibiydim . Adeta kitabı yaşıyordum . Duvarlar arasından çıkmış , sınavları , dersleri , yoğunluğu unutuyordum okurken . Bu yüzdendir bu kitabı hiç unutmam .
Ne İçin Varsan Onun İçin YaşaHikmet Anıl Öztekin · Destek Yayınları · 20217,7bin okunma