Merhaba arkadaşlar. Okuduğum son kitapla geldim. Sevgili yazar kaleminden
#
Kitap farklı öykülerden meydana gelmiş . Akıcı üslubu ve hikayelerin konularının seçimiyle sevdiğim kitaptan birkaç yorum bırakmak istiyorum.
Irmak ve Güney... Bir sevda geçmiş başlarından. Mutlu bir birliktelik ardından severek ayrılmak düşmüş onlara. Halbuki çok mutludurlar. Birbirlerinin ruh eşi olduklarında inanırlar. Birbirlerini tamamlayan uyumlu bir çifttir onlar. Duygusal bir kız olan Irmak düşüncelerini doğayla, paylaşan, hatta akvaryumdaki balıkla bile kendini özdeşleştiren naif bir kız. Kederli düşünceleriyle baş başayken Güney 'den bir mesaj gelir ve heyecan içinde buluşma noktalarına gider Irmak. Büyük bir özlemle buluşur ve kaybettikleri ,ayrı kaldıkları zamanı telefi etmek için ikisi de geleceğe umutla bakmak için tekrar birleşirler.
.
Derin... Babasının çok seven maalesef ki babasını kaybettiği için şimdilerde babasının anılarına sarılan duygu dolu bir kız Derin. Derin 'in babasına özleminde , anılarını yaşatmasında hep kendimi gördüm. Babasını anlattığı sayfalarda ise babamı... Derin , bende izler bırakan bir bölüm oldu .
.
Güneş... Bir başka hikayedeki güçlü kadın. Birçok kadına kollarını açan, başlarda yadırgansa da Ege 'de yöre halkı tarafından sevilen Güneş. Mücadelesinin emsali olan bir yakınım olan ve gücüyle takdir ettiğim Güneş. Gerçekleri ışığıyla görünür kılan, kadınlar ve kızlara ışık olan Güneş