Adamı delirttiniz sonunda ülen! (adam derken drow yani :p)
2025 7. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2025 23:12
Drizzt Do’Urden efsanesinde Avcının kılıçları serisinin ikinci kitabı ve serinin ilk kitabında başlayan karanlık, kötü güçlerin dünyanın omurgasından çıkarak etrafa yayılmasını konu alan hikayelerin devamı. Asıl kahramanımız Drizzt Do’Urden’in, pek sevgili AydıN abimin nokta tespiti ve tabiriyle bu seride "psikopata" bağladığı ve kelimenin tam anlamıyla bir avcıya dönüştüğü hikayemizde tabi ki sadece kan ve vahşet okumuyoruz; Bize ve kahramanlarımıza acı veren kayıplar, yeni dostluklar, kendi halkına olan inancın, ırkına sadakatin ve ölüm pahasına bile olsa dostunun önünde, düşmanla arasında durabilme cesaretini, küçücük boyuna bakmadan koskoca sorumluluklar alabilmenin ve hatta belki de yeni bir aşkın filizlenmesini okuyoruz. Anayurt kitabıyla başlayan kahramanımız Drizzt Do’Urden’in maceraları devam ediyor. Hem de nasıl! Hiç hız kesmeden, bol bol ork keserek. ehheh. :)
Yalnız DrowR. A. Salvatore · Laika Yayıncılık · 2008144 okunma
Bambaşka bir kültür Drizzt… Sadece fantastik diyenlere gülerim, özellikle ilk üç kitap anlayana bir felsefe kitabı niteliğinde…. Keşke heekes bizim gibi anlayabilse şu adamı :)))