Günaydınlarrr, serinin ikinci kitabı olan #bronzimparator ile geldim. Off harika bor kitaptı. Heyecanı son sayfaya kadar sürdü gerçekten.
Biliyorsunuz ilk kitapta resmen savaş çıkmıştı. Resmen katliam yaşanmıştı. Şimdi ikinci kitapla devam ediyoruz. Kuklacının oynadığı oyun Hisara büyük patladı. Her yer savaş alanına döndü. Çok sayıda ölü mü diyeyim, elma ağacının yandığını mi diyeyim yada bronzun kızının yararlanmasını mi diyeyim. Bronz ve ekibi döndüğünde bu manzara ile karşılaştılar. Herkes hisin yaptığını düşünüyordu herkes ona gardını aldı. Ama bronz bu olayı çözmek için incelemeler yapar. Bu esna da Hisarı götürmelerini söyler. Hisari öyle bir yere bırakıyorlar ki bütün geçmişi tekrar gözü önünde canlanmaya başlıyor. Üstelik o da yaralı bunu kimse görmedi bronz bile fark etmedi.
Bronz herseyi öğrendiğinde hisarın yanına gitmek ister. Onu öyle bir şekilde görür ki. Bunu kim yaptı der. Onun tedavisi için herseyi yapar. Eee onun o tatlı belası tedavi sürecinde bile bronzu çıldırtır. Bu kitapta ikisinin biraz yakınlaşmalarını okuyoruz. Hele ki bir yer vardı şöyle diyeyim Hisar karanlıktan korkan biri bronz ışıkta uyuyamayan biri öyle bir çözüm buldu ki uyumak için vayyy dedim.
Ama bronza bir yerde çok kızdım okuyan herkes anlamıştır. Hisara öyle birinin adı öle hitap etti ki kız yıkıldı parçalandı.
Kuklacının kim olduğunu öğrendiklerinde bronz Hisara ortaklık teklif eder ve diğerleri ile de beraber hareket etmeleri gerektiğini söyler. Bakalım bu ortaklık başlayacak mı?
Bronz ve hisin geçmişini okurken içim acıdı eminim sizinde acıyacaktır.
İkinci kitapta diğer yan karekterlere ayrı bir düştüm kime üzüleceğimi kime sevineceğime şaşırdım desem
Sanaç ve yasminin yaşadıklarını okurken neler yaşamışlar ya dedim. Ama sanaç sen ne güzel sevmişsin be adam. Ama tam net sanirim üçüncü kitapta öğreneceğim olayları. Alpan ayrı bir olaydı kimim aklına öyle bir sistem kurmak gelir ki. Hisar görünce şok oldu ben okurken. Veeee size öyle bir şaşırdığım,ters köşe olduğum birini söyleyeceğim. Kim mi Viran tabi ki kırk yıl düşünsem aklımın ucuna dahi gelmedi. Laren, öyle bir şeyle geliyor ki ortaklık karışıyor bu yüzden acilen üçüncü kitabı istiyorum.