Selamlarr
@seymaalsanoffical kaleminden #ayaninsonvarisi kitabıyla geldim size. Fantastik türünde bir kitap. Kurgu ve yazarın kalemi çok güzel. Ama hemen bitti Kitabın daha kalın olmasını, uzun uzun okumayı çok isterdim. Sonlara doğru olaylar birden hızlandı. Daha yavaş olmasını tercih ederdim. Devam kitabı da gelecekmiş Sabırsızlıkla bekliyorum 🩷 Hemen konusundan bahsedeyim size
Karis ve Ezel ikisi de yetimhanede büyümüş, çok iyi anlaşan iki arkadaş. Kardeş gibiler. Karis'i evlat edinmek isteyen aile rehber öğretmenin ısrarıyla Ezel'i de evlat ediniyor ve ayrılmıyorlar.
Büyüdüklerinde bir sanat galerisi açıyorlar. Karis duygusal yönüyle hareket eden biri, o resimler çiziyor. Ezel de mantık ile hareket ediyor, galerinin beyin kısmı da Ezel'de.
Bir gün Karis'in yolu Azra ile kesişiyor. Azra enerji, çakra, aile dizimi gibi konularla uğraşan biri. Karis sürekli gördüğü rüyaları Azra'ya anlatıyor ve ne anlama geldiğini soruyor. Olaylar hızla gelişiyor. Karis kendinin A-Luvi kavminden bir prenses olduğunu, başka bir gezegenden geldiğini, sürgüne gönderildiğini öğreniyor.
Karis geri dönebilecek mi?
Tahta sahip olacak mı?
Merak içinde okudum Devamını daha da çok merak ediyorum @seymaalsanoffical kaleminize sağlık harika bir kitaptı.
Çalıkuşu ile birlikte okuduk
@odessa.yayinevi
#calıkusuluukitaplar
#ayaninsonvarisi
"Bu ülkede ölmeden geçirdiğin her gün büyük bir başarıydı aslında.
Ablam aslında çocuk yaşta zorla evlendirildiği gün ölmüştü. Biz bugün gömdük.
İnsan yalnız doğar yalnız ölür. Hayat denen yolculuk bir olgunlaşma sürecidir. Yalnız başlayan ve yalnız sonlanması gereken bir filmdir. Başrol sensin geri kalan her şey dekordan ve figüranlardan ibarettir.