2025 52. kitabı
#kübranınkitabı Merhaba kitap dostlarım size bir çok şiir kitap paylaştım fakat bu seferki paylaştığım şiirlerde aşk yok sevgi yok ki şiir değince aklınıza bunlar geliyor değil mi? fakat bugün size bildiğiniz şiir türlerinin dışında farklı türlerde şiirlerle hiç gotik, korku ve fantastik temalı şiir okumuş muydunuz bazlarınızın şaşırdığını duyabiliyorum ben de ilk kez okudum ve bayıldım. Peki şiirlerde klasik şiirlerin dışında aşk sevgi yoksa hangi türler var ; ölüm, cennet , cehennem, günah gibi şiirlerde görmeye alışkın olmadığımız konular işlenmiş bence çok da güzel işlenmiş. Biliyorsunuz bu yıl zaten fantastik yılı ilan etmiştim şiirlerde de fantastik olanları buldum şimdi size hemen bu güzel şiirlerden paylaşacağım ; Karşımda beklerken Cennet’i Sanki ben istiyormuşum gibi Bir anda yaşadım Cehennem’i İçimden gitmemiş günahlarımın kiri Başlayan her şey bitermiş Sevgililer âşığına İhanet de edermiş yeniden hissettim canlı ve yaşama isteğini Kayıp olan uzun yıllarından beri ilk defa gözlerinde gördüm kendi aciz kaderimi Bir başkasını sevmedim o andan sonra yaşamak istiyorum yaşayamıyorum Ölmek istiyorum ölemiyorum Bir yerlerde sıkışıp kaldım Ne yapacağımı bilmiyorum En sevilen günahtır şiir Ulaşılması mutlu eden bir kir Hiç kimse yıkanmaz bu kir için Akıp gideceğini bilir içinin İnsanlığın böyle olduğu şehir Her biri farklı duygularla dolu birer şair Şair bu hastalığı yayan Bu hastalık kalpleri okşayan
İlk GünahMehmet Arca · İkinci Adam Yayınları · 202423 okunma