2025 63. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2025 00:22
Herkese Merhabalar Bugün sizlere yine muhteşem bir kitapla geldim. Serinin 2. ve son kitabı İlk kitabımız Tesla 369 da Dünya hatta Samanyolu galaksisinin yok olacağını öğrenmişler ve Sirius gezeninde hayat olduğunu öğrenip oraya ışık hızında giden uzay araçları icat ederek 500 bin insanın dünya yok olmadan oradan ayrılmalarını okumuştuk. 2.kitabımız Sirius ta ise buraya gelen insanların yine araştırma yaparak insanlık tarihine dair bildikleri herşeyin yalandan ibaret olduklarını, gerçeklerin aslında bambaşka olduklarını öğreniyorlar. Sirius gezegeninde insanlar yaşlanmıyor… Bitkiler türü ne olduğu fark etmeksizin 9 gün ve 9 gecede yetişiyor. Vee sürüsü gezegeninde 1 gün 32 saat sürüyor, 16 saat gece 16 saat gündüz olmak üzere… Veee iklim hep aynı bahar havası mevcuttur… Buraya kadar herşey cennet gibi değil mi Asıl ürkütücü olan ise bir zaman makinesi bulmaları ve dünya üzerinde 3 farklı zamanda yolculuk yaptıklarında gerçekleri öğreniyorlar… Araştırmacı ve profesörlerimiz zaman yolcuğunda nerelere gittiler? Hangi ülke yada kıtalarda bulundular? Bu ve benzer bütün soruların cevapları tabiki yine kitabımızda… Müthiş bir deneyim, akıl almaz bir kurgu ve mantık ile yazılan bu kitaba hayran kaldım Ve çoğu zaman okurken hayallerimi zorladım… müthişti, harikaydı… Şiddetle ve şiddetle tavsiye ederim, bence kesinlikle okuyun
SiriusSelçuk Ferit Dereli · Kitapyurou Doğrudan Yayıncılık · 202416 okunma