2025 16. kitabı
Okunma: 13 Nisan 2025 17:07
Kitabın adı: Beyoğlu'nun En Güzel Abisi Yazarın adı: Ahmet Ümit Sayfa sayısı:418 Polisler için yılbaşı gecesi çok zordur çünkü millet yılbaşı eğlencesindeyken onlar görevi başında ama nerede cinayet işlenecek nerede hırsızlık olacak nerede taciz olayları olacak diye telsizleri ellerinde beklerler işte böyle bir yılbaşı gecesi görev başında bekleyen başkomiser Nevzat ve ekibi bir anonsla kendilerini tarla başında bulurlar. Çünkü tarla başında bir erkek cesedi bulunmuştur. Engin Akça. Yerde sırt üstü uzanmış elinde silah gözleri yukarı bakıyor katili maktudan önce davranmış yani bıçaklanmıştı. Katil çok usta bir bıçak atıcısıymış. Maktülün öldürüldüğü yer tarlabaşılar diye bir kulübün önüydü acaba kim neden öldürmüştü. Komiser Nevzat ve ekibi zorlu bir soruşturmaya başlarlar birkaç tane zanlı vardır yine ben de bir dedektif titizliği ile katıldım soruşturmaya benim zanlım vardı bu sefer yanılmadım. Bir ilginçlik de Alfred Hitchcook gibi yazarımız da kahramanlar arasındaydı başkomiser Nevzat hiç hoşlanmıyor. Keto,Pirana ve Musti 3 evsiz evsiz ama adam gibi adam derler ya öylelerinden. Fazla uzatmayalım ben sevdim yazarımızın kalemine sağlık.
Beyoğlu'nun En Güzel AbisiAhmet Ümit · Everest Yayınları · 201943,5bin okunma