···Okunma: 07 Şubat 2018 22:56 Rizzoli ve İsles serisinin devam kitabı olan Günahkar kitabında bu defa cinayetler farklı bir boyut alıyor. Kilisede vahşice öldürülen Rahibe Camille ve hayata sıkı sıkı tutunan Rahibe Ursula. Sanki 'size anlatacağım çok şey var onları söylemeden gitmemeliyim' der gibi.. Bir de yüzü maske gibi soyulan, elleri ayakları kesilen gizemli kadın. Bu cinayetler birbiriyle bağlantılı mı ? Ya da hangi günahın bedelini ödüyorlar ?
Rizzoli ve İsles artık yakın arkadaş oldular. Hayatları da cinayetler gibi darmadağın. Bir taraftan Victor'un gizledikleri. Bir taraftan Dean'ın uzaklığı. Ama yine de sevmekten asla vazgeçmiyorlar.
Rahibeler, kilise hayatı, gizlenilen günahlar, kaçılan gerçekler, çözülemeyen şifreler, doktorlar, polisler, korkular derken heyecan dolu bir romanın daha sonuna geldik. Her bölümde hop oturup hop kalkıyorsunuz. Acaba neler olacak diye merakınız, sizi kitabın bir an önce bitmesine odaklıyor ve şifreleri çözdükçe olayları daha iyi kavrıyorsunuz. Cerrah ve Çırak kitabının devam kitabı olan Günahkar kitabı sizi bambaşka bir olayın içine sürüklüyor. Kilise ve çevresinde gelişen cinayetler, Hindistanda yapılan katliam.. Cinayetlerin sırları, katliamın gerçek yüzü, ölen hayvanlar, suda bulunan bir bebek ve daha pek çok iç karartıcı olaylar bu kitapta sizleri bekliyor.
Polisiye severler Rizzoli & İsles serisini kaçırmasın.