2025 47. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2025 14:59
#kübranınkitabı merhaba kitap bugün daha önce de Tesla 369 kitabını paylaştığım ve kalemin çok sevdiğim @selçukferitdereli yazarımızın yeni kitabıyla geldim bir önceki gibi heyecanla okuduğum meraktan sayfaları zor çevirdim, Sürekli acaba şimdi ne olacak neyle karşılaşacaklar dediğim çok sürükleyici bir bilim kurgu kitabı ile geldim. Hatırlarsanız size bir önceki kitapta marcus’un araştırmalar sonucu bulduğu şeylerden ve dünyanın yok olmasından ve yeni bir gezegen bulmalari gerektiğinden bahsetmiştim ve o gezegeni buldular adı kitaba da adını veren #sürius tabii ki macera yine devam ediyor. Biliyorsunuz sanki kişiler gidebilmişti oraya araştırmacılar ,bilim adamları, doktorlar diğer seçili kişiler. Bu yeni gezegeni keşfetmek isterler tabii ki gezegende sırlarla ve maceralarla doludur . macera Desmond ‘un Gezegende araştırmalar yaparken yerde duran bir kapıyı bulmasıyla başladı. Sonra Profesör Serhan, Desmond, Richard Miller ile kapıdan girip bir şehir bulurlar . Orada bir piramitte zaman makinesini bulup geçmiş medeniyetlere yaparlar ve gerçekten okurken benim bile acaba mı gerçekten mi olabilir mi böyle bir şey dediğim şeylerle karşılaşırlar ,aslında bir çok medeniyete gittikçe daha Milat’tan önce olan medeniyetler ona rağmen şimdiki dünyamızdan daha gelişmiş olduklarını hatta bizden çok ileride olduklarını görürler ve şu çok düşündümüştü beni gerçekten bu alabilirim diye klonlama makinesini bulmuşlar ve aslında bizler kopya insanlarmışız sizce bu mümkün mü beni bir düşündürme de değil çünkü teknolojiden artık her şey bekliyorum. bu dört kafadar maceralarını geçmişe gittikçe keşfettiklerini okumak beni çok mutlu etti bilim kurgu ve macera seviyorsanız bu kitaptan size göre bir film izler gibi okudum yazarın kalemine sağlık. Sizce marcus ve arkadaşları bu sırları çözebildi mi ? Dünyadan gelen insanlar bu gezegende yaşamaya başlayabildi mi ,yerleş bildi mi ? Bu gezegende zaman kavramı nasıldı ? İnsanlar yaşlanıyor muydu? Acaba bu gezegende ölüm var mıydı? Gerçekten Milat’tan önceki medeniyetler bizim bildiğimiz gibi değilse ? Belki de biz geriden geliyorsak? Ve birden çok güzel sorunun cevabı için tek bu kitap değil yazarın iki kitabını da okumalısınız ve bilimkurgu seviyorsanız zaten hemen okuyun derim . Ve sayın yazarım söylemeden geçemeyeceğim bence bu kitaplara bir film çekilmeli soluksuz izlenir
SiriusSelçuk Ferit Dereli · Kitapyurou Doğrudan Yayıncılık · 202416 okunma