Puan vermedi·240 syf.····Okunma: 12 Nisan 2025 11:46 Bu aralar kişisel gelişim kitaplarına yönelmiş durumdayım; özellikle de zihin yapısı, bolluk bilinci ve farkındalık konularında. “Artık Zenginim”, bu yolculukta karşıma çıkan ve merak ettiğim bir yazarın kitabı.
Kitap temel olarak şu sorular etrafında şekilleniyor: Zenginlik nedir? Hayatımıza nasıl çekebiliriz? Bilinçaltımızdaki olumsuz kodlamaları nasıl dönüştürebiliriz? Biz gerçekten yokluk bilincinde miyiz, yoksa varlık bilincine geçiş yapabildik mi?
Aykut Oğut, aslında hepimizin “zaten zengin” olduğuna ama sürekli olmayana, eksik olana odaklandığımız için bunun farkında olamadığımıza dikkat çekiyor. Bence çok haklı. Gerçekten kaçımız olanla yetinmeyi, olanın kıymetini bilmeyi başarıyoruz?
Bu kitapla birlikte şunu fark ettim: 1,5 yıldır bu konular üzerine çalışıyor olmama rağmen hâlâ paraya yeterince değer vermediğimi görebildim. Fark etmek, dönüştürmenin ilk adımı. Kitap da tam olarak bunu sağlıyor: Farkındalık yaratıyor.
Eğer siz de bilinçaltınızı keşfetmek ve bolluk bilincini hayatınıza çekmek istiyorsanız, bu kitap size ilham verebilir. Herkese göre olmayabilir ama kendini sorgulamaya ve değiştirmeye gönüllü olanlar için çok değerli bir kaynak.