Puan vermedi·360 syf.····Okunma: 17 Nisan 2025 16:19 Merhaba!
Bugün sizlere "On Yıl" kitabıyla geldim. Kitabın konusunu ilk gördüğüm an “Bu kitap kesinlikle benim olmalı!” dedim çünkü spor-romantizm türüne bayılıyorum. Ve gerçekten de bayılarak, büyük bir keyifle okudum.
Konu:
James ve Lily'nin on yıla yayılan hikayesi, başlayan tanışıklıklarının zaman içinde nasıl evrildiğini, aralarındaki iniş çıkışları, tutkulu aşkı ve büyüyen duyguları anlatıyor. James profesyonel bir sporcu olma yolunda ilerlerken, Lily de kendi güçlü duruşunu sergiliyor. Aralarındaki bağın on yıl boyunca nasıl sınandığını ve yeniden filizlendiğini okumak hem duygusal hem heyecan vericiydi.
Karakterler arasında öyle güzel bir uyum ve çekim vardı ki... Okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi hissettim.
James... Sana kelimenin tam anlamıyla bayıldım. Pes etmeyen, vazgeçmeyen, sevdiği kadın için her şeyi göze alabilen bir adam. Keşke herkes senin gibi olabilse...
Lily, güçlü duruşunla seni de çok sevdim. Ancak bazı hareketlerini kesinlikle tasnif edemiyorum. Belki aşk insana bazen hata yaptırır, ama yine de bu hareketleri doğru bulmadım.
Tek eleştirim, bazı +18 sahnelerin daha az olmasını dilerdim. Bu, kitabın duygusal yoğunluğunu daha da ön plana çıkarabilirdi. Yine de genel anlamda konusu, duygusu, karakterleriyle çok etkileyici bir romandı.
Spor-romantizm türünü seviyorsanız, On Yıl’a mutlaka şans vermelisiniz!