2025 15. kitabı
Okunma: 14 Mart 2025 07:11
Soluksuz, bir günde okudum. Çok iyi kurgulanmış olduğunu düşünüyorum. Keyifliydi. KONUSU On yıl önce kasabadan ayrılmak zorunda kalan hemşire yardımcısı Brooke, uzun yıllar sonra memleketine oğluyla dönüyor. Yüksek güvenlikli bir hapishanede çalışmaya başlıyor. Mahkumlarla samimi olması, onlarla özel hayatını paylaşması yasak. Ama mahkumlardan biri zaten Brooke’u çok iyi tanıyor. Shane Nelson. Yıllar önce Brooke’un ifadesiyle hapse giren Shane, hala cezasını çekmekte. Acaba Shane gerçekten suçlu mu? ********* Bu işaretler arası spoiler içerir.***** On yıl önce, Brooke ve Shane lisedelerken sevgililermiş. Brooke’un banası Shane’nin annesiyle bir ilişki yaşamış ve eşine geri dönmüş. Kızı Brooke, eski sevgilisinin oğluyla flörte başlayınca bu ilişkiyi onaylamamış. Brooke’un Tim adında yan komşusu var, çocukluk arkadaşı. Gençlik yıllarından beri Brooke’a aşık. Tim’in bir ara takıntılı aşık olarak görüyoruz. Shane’a üzülüyoruz. On yıl boş yere hapis yattı diyoruz ama en son annesiyle yaptığı hain planı öğreniyoruz. Brooke’un oğlu Shane’dan. O gece hamile kalıyor ve ailesinin ısrarıyla kasabayı terk ediyor. ******** Spoiler bitti Artık kitabın özetini yazacağım, sonra baktığımda hatırlamak istiyorum bu işaretler arasını okumasınız.
MahkûmFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20242,684 okunma