·166 syf.····Okunma: 18 Nisan 2025 11:13 ‘’ Seni düşünmekten yorulup seni sevdiğimi söyleyerek dinleniyorum. ’’
Bir insan ne kadar bekleyebilir sevdiğini ?
Bir hafta, bir ay, bir yıl….
Hepsini unutun, bir ömür beklemenin hikayesi bu.
Yağmurlu birgünde bir kafe de başlamıştı hikayeleri. Yağmurdan kaçarken yakalanmışlardı aşka.
Her şey güzel başlamıştı ama güzel devam edememişti.
Evlendikten bir süre sonra Mine trafik kazası geçirmiş, son cümleleri eşini arayıp haber vermesi olmuştu.
Daha sonrası zor ve uzun bir bekleyiş olmuştu adam için. Yoğun bakımın önünde geçen yıllar yaşamıştı. Adam bebeğini kucağına alacağı günü beklerken değil bebeğine , eşine bile kavuşamayacaktı belki de.
Tam sekiz yıl geçmişti umut dolu ama çaresiz bekleyişlerle.
Birgün yine yoğun bakımın önünde beklerken Mine gözlerini açmıştı, bu bir mucizeydi. Adam ise bu mucizeye tanıklık etmek için yıllar beklemişti.
Peki sonra ne mi oldu ?
Hayaller ve gerçekler arasında savruldu adam.
Devamını sizin okumanızı çok isterim. Bu duyguları okurken hissedecek, kitap bittiğinde sevdiğinize sıkı sıkı sarılacaksınız.
Hayat kısa ve ölüm ani. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşadığımız bu dünya da, aslında sevdiklerimizle geçireceğimiz süre kısıtlı. Bunun bilincinde yaşamamız şart.
Güzel sevilmek her insanın hayalidir. Mine çok güzel sevilmişti. Hayran kalmamak elde değil. Güzel sevildiğiniz ve güzel sevdiğiniz nice günleriniz olsun.