Vay be... o son... Gerçekten beğendim ve etkilendim. Sonraki kitap içinse oldukça sabırsızım!!
Aslında Belladonna'yı okuduğumda (2 yıl önce) pek beğenmemiştim. (Çevirisi de güzel değildi bence ancak bu kitabın çevirisi çok daha iyi) Bu yüzden seriye devam etmeyi hiç düşünmemiştim ancak gördüğüm birkaç şey "Acaba devam etsem mi ya?" dedirtti. Ve Foxglove'u bitirmişken söyleyebilirim ki iyi ki devam etmişim çünkü Foxglove fena olmayan bir okumaydı hatta ikinci yarı oldukça keyifliydi (hele sonu!!) ve mevcut olarak Wisteria'dan çok ümitliyim!! Tıp fakültesi, staj/sınav stresi bu kadar olmasa sanırım Wisteria'yı bugün başlayıp en geç yarına bitirirdim ancak bu zavallı doktor adayının ders çalışması lazım :') sonuçta insanları iyileştirecek büyülü güçlerimiz yok ve biz ders çalışmak zorundayız.
Belladonna'nın tıp derslerinde geçen bir bitki olduğunu biliyor musunuz? Zehir ve ilaç arası fark dozudur sözünü de. Bu kitap serisi ve fakültem nedense zihnimde biraz birleşmiş durumda bu yüzden yorumuma bu durumu eklemek istedim. Ayrıca Foxglove'u okuduysanız bazı şeylere üstü kapalı göndermeler yaptığımı fark edebilirsiniz ;)
Benim için keyifli bir okumaydı. Blythe karakteri bence okuması keyifli bir karakterdi. Dürüstçe Sİgna'yı okumaktan çok daha keyifli geldiği anlar oldu. Tabii bazen onu anlamakta zorluk çektiğim de oldu ama ona havran kaldığım anlar da oldu.
Normalde "2.kitap laneti"ne belirli bir seviye inanan bir insanım ancak bu seride böyle bir şey olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim kendi adıma. Hatta birinci kitaptan daha çok beğendiğimin oldukça açık olduğunu düşünüyorum yorumumda bile.
Umuyorum ki 3.kitap beklentilerimi karşılar hatta mümkünse üzerine çıkar.