Sonunu beğenmeyen olabilir yine de okuduğuma değdi.
2025 17. kitabı
Pegasus Yayınları Yaş sınırı yok Fantastik Puanın 5 Belirsiz S. Okulda ismini doğru söyleyemediği için Haden Stone artık Aden Stone olarak bilinir. Fakat tek sorunu bu değildir tabi ki. Doğduğundan beri kafasının içinde durmadan gevezelik eden 4 tane ruhla yaşamak zorundadır. Tabi bu ruhların her birinin özel güçleri vardır. Eve geçmişe yolculuk yapabilir, Elijah kahindir ve geleceğe dair kesitler görebilir. Caleb başka bedenleri ele geçirebilir. Julian ise ölüleri diriltebiliyor (tâbi zombi olarak ve dirilenler derin bir açlık hissiyle Aden'i yemeyi istiyor). Aden 3 yaşında yetimhaneye terk edilmiş ve çocukluğu psikolojik tedavi görerek geçirmiş ciddi anlamda tramvatik bir şekilde arkadaşları tarafından deli denilerek zorbalanır. Birgün mezarlıktan geçerken uyanan ölülerin saldırısıyla uğraşırken yoldan geçmekte olan Mary Ann ile karşılaşır ve doğa üstü bir patlama gerçekleşir. Tabi bu patlama vampirler ve kurt adamlar başta olmak üzere bütün yaratıkları onlara çeker. Aden kendisini öldürmek için gelen vampir prenses Victoria ile sevgili olur. Mary Ann ise kurt adam olan Riley ile sevgili olur ve hikaye iki karakterin başına gelenleri konu alıyor. Sürekli aksiyon ve kaos dolu satırlarda gezinmeyi seviyorsanız bu hikayeyi beğene bilirsiniz. Sadece sonu beklediğim gibi olmasa da karakterler o kadar çıkmaza girmişti ki daha farklı bir final olamazdı diye düşünüyorum. Yazarın anlatımı üçüncü kişi, hayal dünyası farklı ve hayal ettiklerini gayet güzel yansıttığını düşünüyorum. Bu arada benim kitabı alma sebebim ucuz olmasıydı, alırken konusuna dair en ufak bir bilgim yoktu yine de sevdiğimi söyleyebilirim. Yaş sınırlaması olmamakla birlikte karakterin psikolojik ruhsal bozukluklar yaşadığı göz önünde bulundurarak 16 yaş üzeri okumasının uygun olacağını düşünüyorum. Ayrıca şahsi fikrim yazar karakterlerine hiç acımıyor. Kitabı okuyunca bana hak vereceksiniz Aden karakterine üzüldüm. Arzu Kalpsiz Karmaşık Kördüğüm Gena Showalter
KalpsizGena Showalter · Pegasus Yayınları · 201566 okunma