Intertwined Serisi 3

Pegasus Yayınları
Orijinal Adı:
Twisted
Sıralamalar

Sonunu beğenmeyen olabilir yine de okuduğuma değdi.
2025 17. kitabı
Pegasus Yayınları Yaş sınırı yok Fantastik Puanın 5 Belirsiz S. Okulda ismini doğru söyleyemediği için Haden Stone artık Aden Stone olarak bilinir. Fakat tek sorunu bu değildir tabi ki. Doğduğundan beri kafasının içinde durmadan gevezelik eden 4 tane ruhla yaşamak zorundadır. Tabi bu ruhların her birinin özel güçleri vardır. Eve geçmişe yolculuk yapabilir, Elijah kahindir ve geleceğe dair kesitler görebilir. Caleb başka bedenleri ele geçirebilir. Julian ise ölüleri diriltebiliyor (tâbi zombi olarak ve dirilenler derin bir açlık hissiyle Aden'i yemeyi istiyor). Aden 3 yaşında yetimhaneye terk edilmiş ve çocukluğu psikolojik tedavi görerek geçirmiş ciddi anlamda tramvatik bir şekilde arkadaşları tarafından deli denilerek zorbalanır. Birgün mezarlıktan geçerken uyanan ölülerin saldırısıyla uğraşırken yoldan geçmekte olan Mary Ann ile karşılaşır ve doğa üstü bir patlama gerçekleşir. Tabi bu patlama vampirler ve kurt adamlar başta olmak üzere bütün yaratıkları onlara çeker. Aden kendisini öldürmek için gelen vampir prenses Victoria ile sevgili olur. Mary Ann ise kurt adam olan Riley ile sevgili olur ve hikaye iki karakterin başına gelenleri konu alıyor. Sürekli aksiyon ve kaos dolu satırlarda gezinmeyi seviyorsanız bu hikayeyi beğene bilirsiniz. Sadece sonu beklediğim gibi olmasa da karakterler o kadar çıkmaza girmişti ki daha farklı bir final olamazdı diye düşünüyorum. Yazarın anlatımı üçüncü kişi, hayal dünyası farklı ve hayal ettiklerini gayet güzel yansıttığını düşünüyorum. Bu arada benim kitabı alma sebebim ucuz olmasıydı, alırken konusuna dair en ufak bir bilgim yoktu yine de sevdiğimi söyleyebilirim. Yaş sınırlaması olmamakla birlikte karakterin psikolojik ruhsal bozukluklar yaşadığı göz önünde bulundurarak 16 yaş üzeri okumasının uygun olacağını
2026 1. kitabı
Aden sonunda kitabın adı gibi kalpsize dönüştü. Sevemedim ben üçlemenin son kitabını. Normalde seri bitirdiğim zaman içimi hüzün kaplardı. İyiki bitti. Okuyacaklar bir ve ikiyi okusun üçe gerek yok bile :)
2019 162. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2019 09:24
Gena sahiden mi, sana inanamıyorum. Böyle mi noktaladın her şeyi. Klişe olmadı mı bu. Spoiler vermeyeceğim diye bu kadar sitem ediyorum. Seriye devam da edebilirdi. Kendisine üç kitaplık set ısmarlanmış da yazacak boş sayfası kalmamış gibi bitirdi resmen. Kınadım seni.
2020 206. kitabı
Gena Showalter la bir serinin daha sonuna geldik öyle güzel bir kurguydu ki Aden ın başına gelmeyen kalmadı , aradığınız fantastik öğelerin çoğu vardı sizi fazlasıyla tatmin edecek bu yazarın bütün kitaplarını okudum bu kitabını sona doğru diğer kitaplarına göre daha basit bir şekilde bitirdi diye düşünüyorum yine de kendini zevkle okuttu kalemine sağlık

Gena ShowalterYazar · 22 kitap
Bir aşk romanları okuyucusu olarak Gena Showalter, günün birinde kendi hikayesini yazmaya karar verir ve The Stone Prince, The Pleasure Slave, Heart of Dragon gibi pek çok paranormal aşk hikayesi yazar.  Gena Showalter, çağdaş romantizm, paranormal romantizm ve genç erişkin türlerinde Amerikalı bir yazardır. Showalter ilk kitabını 27 yaşında sattı ve 25 kitap sattı. New York Times ve USA Today tarafından en çok satan yazar olarak seçildi. Showalter, yetişkin ve genç yetişkin pazarında başarıyla yayınladı.