2025 8. kitabı
Okunma: 20 Nisan 2025 12:07
Yine beklentimin altında kalan ve niye bu kadar abartıldığını anlamadığım bir kitap. Kolayca okunun, hafif ve sade bir dili var. Kurgu ise arka kapakta yazılanlar yeterli diyebilirim. Ne eksiği vardı ne fazlası. Bu nedenle kurgu olarak beni tatmin etmedi diyebilirim. Zorlama diyebileceğim, okuyucuyu şaşırtmak için olmayan şeyleri oluyor gibi göstererek yazılmıştı bazı kısımlar, ne demek istediğimi okuyan arkadaşlarım anlayacaktır. Gerilim kitabı ve beni öyle germedi de. Dediğim gibi tek düze yalın bir dili var. Yaşanan olaylarla birlikte belki de bunun verilis şekli bende bir gerilim uyandırmadı. Bir kurgu, kendini okutturan bir olay örgüsü vardı elbette ama iyi diyebileceğim bir düzeyde değildi malesef. Hep sonunda bir şey bekledim, ters köşe olacağım, yok artık diyebileceğim bir son tamamen fikrimi değiştirebilirdi belki de ama olmadı. Sonu da belirsiz tatmin etmeyen bir sonla bitirilmişti. Tavsiye etmeyeceğim, öyle iyi ya da kötü diye de kategorize edemeyeceğim bir kitaptı benim için. Okuyan arkadaşlar sizin yorumlarınız nasıl, katılıp katılmadığınız yerler var mı? Kitapla sağlıkla kalın. Oyunbaz
OyunbazWulf Dorn · Pegasus Yayınları · 20165,8bin okunma