Metroda bu kitabı okuyup da birçok cümlesinin altını çizen birini gördükten sonra uzun zamandır kitaplığımda durduğunu hatırlayıp okumaya başladığım bir eserdi. Metroda bu kitabı okuyan o kişiyi o an çok anlayamamıştım, ne yazıyor acaba bu kitapta da bu kadar cümlenin altını çiziyor diye düşünmüştüm kendi kendime. Kitabı elime alıp okumaya başladıktan sonra ise bu kitabı okumama vesile olan o kişiyi daha iyi anladım. Kitap gerçekten de birçok satırının altı çizilecek türden bir kitaptı. Özellikle kişinin kendini, hayatını, hayatın akışını sorguladığı dönemlerde okuması kişiyi daha da fazla etkileyebilir. (Tıpkı benim için olduğu gibi) Eğer hayatın akışında, hayatınızın veya diğer insanların hayatının gidişatında görüp de “Neden böyle davranıyor bu hayat bana? Diğerleri onca güzel şeyi yaşar onca güzel şeyi hiç ummadıkları şekilde elde eder de ben onca çabaya rağmen istediğim yerde olamıyorum?” gibisinden sorular beyninizde dönüp dolaşıyorsa böyle bir döneminizde bu kitabı okumanız eserden daha da fazla faydalanmanızı sağlar benim fikrimce. Bazı zamanlar yazılanlar tekrara düşmüş gibi hissettirse de genel olarak kendinizi sorgulamanızı, kendinizi sorgularken kendinize ne gibi sorular sormanız gerektiğini size fazlasıyla gösteren benim gözümde gerçekten bu konuda iyi yazılmış bir eserdi. Okumanızı tavsiye ederim.
İyi okumalar dilerim!