Bir Rina kitabında gözlerin dolacak deseler güler geçerdim galiba. Ama doldu arkadaşlar. Beni inanılmaz etkileyen bir kitaptı üstelik Black Knight.
Açık konuşayım Aiden ve Elsa'dan sonra çok büyük bir beklenti ile başlamadım kitaba. Evet, Kim ve Xander arasındaki durumu merak ediyordum ama böyle kalbimin acıyacağını tahmin etmemiştim.
Kim, kitap boyunca en benimsediğim karakter oldu. Yaşadığı her duyguyu hissettim ki Xander kendince haklı da olsa bana hep haksız geldi. Akran zorbalığı, iğrenç bir annenin dayatmalarına karşı yaşamak zorunda olmak. Çok kötüydü bence.
Bir noktada kitaptaki olaylar öyle bir dağıldı ki ben nasıl toparlanacak diye okumaya başladım. Mesela Xander asla affedilmez derken bir noktada kendim de hoşgörü ile yaklaşmaya başlamıştım. Yine de itiraf ediyorum Xander'a hâlâ biraz kızgınım. Kim'in bir sahnesi var, boğazım düğüm düğüm oluyor hatırladıkça.
Okuduklarım içinde serinin en sevdiğim kitabu oldu Black Knight. Duygular çok güzel verilmişti bence. Karakteri benimsedim okurken.