𝕳ü𝖘𝖗𝖆𝖓 𝕮ü𝖗𝖒ü-Â𝖘𝖐
#reklamdeğiltavsiye #kitaplarımıkendimalıyorum
Bazı hikâyeler vardır, daha ilk sayfasından sizi içine çeker, karakterlerin acısinı yüreğinizde hissedersiniz. İşte bu kitap, tam da öyle bir roman. Gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenerek yazılan bu eser, genç bir kızin hayalleriyle, kaderin acımasızlığı arasında sıkışıp kalışını anlatıyor.
Nazar, dört kardeşin üçüncüsü. Çocukluğu babasının annesine uyguladığı şiddetin gölgesinde geçer. Evden kaçma girişimleri başarısızlıkla sonuçlanırken, abisinin cesaret gösterip babasına karşı çıkmasıyla evdeki şiddet bitme noktasına gelmiştir. Tam her şey yoluna girecek derken, ablasını istemeye gelen varlıklı bir Diyarbakır ailesiyle tanışmaları, Nazar'ın kaderini değiştirir.
Nazar'ın hayali istanbulda üniversite kazanıp sınif
öğretmeni olmakken, Mervan isimli evli ve iki çocuk babası adamın ona saplantılı bir aşkla bağlanması, tüm hayallerini altüst eder. Mervan yakışıklı ama merhametsiz. Önüne çıkan engelleri acımasızca yok etmekte kararlı. Nazar ise sadece okumak istiyor. Ki inatçı karakterin sürükleyici ve yürek burkan öyküsü, okuyucuyu derin bir sarsıntıya uğratıyor.
Sadece bir aşk hikâyesi değil. Aynı zamanda aile içi şiddet, kadınların toplumdaki yeri ve bir genç kızin hayata tutunma mücadelesini gözler önüne seriyor. Gerçekten etkileyici ve film tadinda bir kitap. Devam kitabını sabırsızlıkla bekliyorum.
Sarsıcı, gerçekçi ve yürek burkan bir hikâye arıyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim. Kitap bitince uzun süre etkisinden çıkamıyorsunuz. KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR MUTLAKA OKUYUN
Kitapla kalın