2025 22. kitabı
Bugüne kadar Marie lynchten nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim sanırım (malum kişi hariç) ve kendisi gerçek bi insan bile değill!!!! Ya okuduğum her kitapta nefretim artıyo shannonın dünyasını okurken zaten boğazlamak istiyodum ama şimdi joeynin dünyasını gördükçe...kendisine olan nefretimi saatlerce yazabilirim yani o derece. Benim bu seride en çok okumak istediğim karakter Joey lynchti ve kendisi beni mahvetti arkadaşlar. O evde doğan bütün cocukların hayatı içler acısı ama malesef Joeynin bi hayatı bile yok, her şeyle başa cıkma mücadelesi, kardeşlerine olan sevgisi ve bağımlılıkla mücadelesi beni gerçekten çok üzdü. Hepsinin, o çocukların hepsinin hayatı bok gibi ama Joey gibi bi abileri olduğu için bi tık daha az travmatik Joeye kıyasla, çünkü onun kimsesi yok. Aoife dısında. Açıkçası bu ikilinin ilişkisi başta beni sarmadı, aoifenın başlardaki tutumları şımarıklıkları vs bu tarz şeyler yaş itibariyle beni çok bunaltıyo malesef yaşlandım böyle şeyler okumak için sjdkd. Ama sonra sağolsun gözü açılıyo ve işte asıl kraliçe geliyo, her şeyi idrak ettikten sonraki kısımlarda ona da çok üzüldüm, böyle birini sevmek tahmin bile edemeyeceğim kadar kalp kırıcıdır eminim. İlk iki kitaptaki gibi masum bi aşk değil daha toksik bi ilişki okuduk, ama ben sevdim. 10 yerine 8 vermemin nedeni başlarda Aoifeya gıcık olmam ve Joeynin hayatını bu kadar ağır yazması yazarın. Bu çocuğun yüzü gülmiycek mi hiç be.. son olarak bu yazarın yazım tarzını gerçekten çok seviyorum akıyo resmen yormuyo okurken.
Altı'yı KurtarmakChloe Walsh · Martı Yayınları · 2025307 okunma