2025 28. kitabı
Gördüğünüz bir kabus, cinayet silahı olarak kullanılabilir mi? Ülkenin farklı yerlerinde yaşayan dört kişinin tek ortak noktası; aynı rüyayı gördüklerini ve bu rüyada kurt bakışlı bir hançerle öldürüldüklerini söylemiş olmalarıdır. Dördü de bu ifadelerinden hemen sonra, bilekleri kesilmiş halde bulunur ve yanı başlarında hepsinin ölüme götüren kurt bakışlı bir hançer duruyordur. Onları intihara götüren kabuslar mıydı? Bir anda tüm dikkatler, ürkütücü atmosfere sahip Kurt Gölü diye bilinen yerde, hipnoz terapileri yapan Psikolog Richard Hammond'a yönelir. Her bir kurban ölmeden kısa bir süre önce Hammond ile Kurt Gölünde hipnoz terapisi görmüştür. Kurt Gölünün şeytani esrarengizliğinde en az onu tuzağa düşüren kar fırtınası kadar acımasız olan düşmanları, ne pahasına olursa olsun Gurneyi gerçeklerden uzak tutmaya karalıdırlar. Duygusal açıdan kırılma noktasına gelen Gurney, şimdiye kadarki en korkunç düşmanı ile kendini ölümcül bir oyunun içinde bulur. Kitap genel olarak gayet güzel, olayların ele alış şekli vs. Ama ben biraz daha ince ayrıntısına girilmesini isterdim. Katil bulundu bulunmasına ama sanki olay çözülürken birşeyler eksik gibiydi, tam olarak tatmin olamadım. Çerezlik bir polisiye romanı. Beni rsden çıkaran bir kitaptı ceiöeceüöcüöec. İyi okumalar dilerim
Kurt GölüJohn Verdon · Koridor Yayıncılık · 20166,7bin okunma