Baytar Hanım-1
Aileniz sizi sevmediği biriyle evlendirse ne yapardınız?Ya da zengin bir ailenin çocuğuyken yaşadığınız yerden kaçıp yeni bir hayat kurmaya çalışır mıydınız?
️İnci Sargın
Ailesinin onu sevmediği biriyle nişanlandırmasıyla İstanbul'dan kaçıp Doğu'ya gitmeye çalışır fakat hava alanına gittiğinde nişanlısı Tuna'nın orada olduğunu görür.Tuna'dan saklanmak için koşarak bir adama sarılır.Yüzbaşı Cihangir Aksoy...Nişanlısından kurtularak uçağına biner ve orada çarptığı adama rastlar,Yüzbaşı ise onu araştırmıştır.Doğu'ya geldiğinde Yüzbaşı ile karşılaşması devam eder...
Kitabın sade ve akıcı bir dili var okuduğunuzda sayfaların nasıl akıp geçtiğini fark etmezsiniz.Ben Cihangir'e bayıldımm yakışıklı,karizmatik,centilmen en önemlisi de herkes hır İnci'ye mır yani.Tövbe haşa ben Tuna'nın dış görünüşüne aşık olmuş olabilirim ama huyunu hiç sevmediğim için yerinde kalsın.İnci'nin yaptığına bayıldım yani özgürlüğü ve sevdiği için ailesine rest çekmesi çok hoşuma gitti
️Aşk,komedi seviyorsanız okuyun derim fakat şu an da basımı yok.Açıkçası ben basılmasıni isterim fakat Meryem Soylu yeni yayınevinde "Baytar Hanım"adlı serinin basılmayacağını söyledi.Wattpad'de kitap mevcuttur.2.kitabın yorumunda görüşürüzzz🩷
"Aşk tutsaklıksa eğer tutsaktım işte.Kalbime vurulan prangalar esaretimin değil,aşkımın en büyük kanıtıydı.
Ey sevgili...
Eğer ki geri kalan hayatım senin kalbinde tutsak olmaktan geçiyorsa çok da uzak değildi mutluluk."
Okuduysanız siz de alıntı bırakmayı unutmayınn️
İlk post ve ilk kitap yorumumdu eksiklik varsa affola.
#reklam değil
BookstagramBaytar Hanım 1Meryem Soylu