2025 78. kitabı
DÜŞ BERBERİ . " Her düş, saçların arasına gizlenmiş bir sır gibi şekillenir, her berber bir masalcı olur bu kitapta. " diyor #ebuzerkalender. Kurgu ile gerçek arasında, zamansız, acaba rüya mı diyeceğiniz #öyküler sizlerle... • Kahramanların masallara göre yaşamayı bıraktığı, uyandığı bir " büyüklere masallar " ve yalan dünyanın masalcısı bir başkan. • Devekuşu misali yorgan altına kafasını soktuğunda uykuya dalan yazar, kulağıma su kaçırmıştı bir kere. Acaba Su Hatun'un soyundan geliyor olabilir miydim? • Yazmak karın doyurmuyordu evet ama bir öykünün içinde kelimenin sırtında uçan ben, acıyı seviyordum ve bilinmezliğin tadını çıkarıyordum. • Dürdane ve oğlu • Hayatla kavgası olan babam ve onun kırık kalbi oğlu, ben... • Dulavrat listesi ve rüyamı gerçek mi muamma bir yazarın havadisleri • Koç ve koyunla birlikte susan çığlıklar.. • Mahalledeki renk kesimi mi yoksa Münir'in maymun rolü mü? • Düş berberi Fehim Efendi' nin odasındaki ilmek zamanla uzamış, rüyasına girdiği kişilere güzel rüyalar hediye etmişti. Ve zamana en çok yakışanın kısa saç olduğu da yaşamak için bir sebepti adeta. #öyküseverler in kaçırmayacağı, ruha dokunan bir okuma şöleni . Haftaya keyifle başlamak için ne güzel bir sebeptir #düşberberi . . .
Düş BerberiEbuzer Kalender · Metinlerarası Kitap · 202415 okunma