2025 28. kitabı
Merhaba, sizlere Fantastik eser aşığı biri olarak, fantastiğin kraliçesi olarak anılan @tulinbaturuocak kaleminden, serinin üçüncü kitabı #ejderkelebek3günkarası ile geldim. Öncelikle evet seri ama bağımsız da okunabilecek şekilde yazar kaleme almış. Kitabın başında size zaten bilmeniz gerekenleri açıklamış. Bu yüzden zorluk çekmeden okuyorsunuz. Başta kişiler bende biraz karışsa da sonradan oturdu. Nefes kesici bir kurgunun içinde kendimi buldum. Üstelik akıcı ve sürükleyiciydi. Kitap 441 sayfadan oluşuyor. Ve serinin dördüncü kitabı gelecek. Benim yazarla tanışma kitabım oldu. Baş karakterin yaşadığı olumsuz durumlardan kurtulamaması ve yaşadığı psikolojik bunalımı yoğunlukla hissediyoruz. Görevlerinin ve seçilmişliğinin içinde ezildiğini fazlalıkla hissettiriyor. Ama sevdiklerini korumak içinde elinden geleni yapıyor. Ejder kelebekler olayı beni çok etkiledi. Daha önce okumadığım bir tarzda bu yüzden kelebeklerin hep kırılgan olduğunu düşünürüz. Peki süper güçlü yaratıklar olsa ne olurdu. Kitapta bunu okuyoruz. Ben dört çıkmadan kesinlikle ilk iki kitabı da okuyacağım. Yazarın daha fazla kitabı var mutlaka onlara da bakacağım bir kalem oldu. Fantastik severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir eser. Mutlaka bakın. Birazda konusundan bahsetmek istiyorum. Çok fazla girmeyeceğim bağımsız okunabilecek olsa da belki sırayla okumak isteyen vardır. Ejder Amani bölgesinde, bayanlara “Mil”, erkeklere “Min” adları verilirmiş. Akita Min seçilmiş kişi, Ejder Kelebek Günbatımı’nın seçtiği kişidir. Fakat Akita seçilmişliği ile uğraşırken bir de sevdiklerini öldüren bir katil vardır. Çevresinde kim varsa ölümüne sebep olan biri. Üstelik sevdiği kişi ölürken ondan öğrendiği oğlunun yaşadığıdır. Oğlunu bulmalı, katili durdurmalı ve boğuştuğu güçlerini kullanmalıdır. Bunları başarabilecek mi? Ejder Kelebekleri ona yardımcı olacak mı? Soruların cevapları ve daha fazlası kitapta. Kitabın içerisinde bir kaç yer nefesimi kesti. Bence kelebeklerin seçim yapması ve kurgusu muazzam. Daha iyi yerlerde görmemiz gereken kitaplardan biri. Mutlaka şans verin. Tülin Baturu Ocak Ejder Kelebek III - Günkarası
Fantastik
Ejder Kelebek III - GünkarasıTülin Baturu Ocak · Cinius Yayınları · 202413 okunma