İlklerin, ilk karşılaşmaların kitabı
2025 21. kitabı
Serinin en kötü kapağını sahip ama konu olarak en sevdiklerimden biri. Çünkü Anita hem vampir politikasıyla hem de şekil değiştirenlerin politikası ile uğraşmak zorunda. Bir yandan da polise ardım etmekte. Leopar adamlarla bağ bu kitapta kuruluyor çünkü Nimir ra olmalı eğer onları kurtarmak istiyorsa. Sonraki tüm kitaplarda beraber olacağımız birçok yeni karaktere ilk kez burada merhaba diyoruz. İlk kez kurtadamların Lupa’sı olarak aktif olmak zorunda her ne kadar Richard'la ayrılmış olsalarda. Bu kadarla kalıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Aksiyon hiç bitmiyor. Şehirde yangın çıkaran bir Pyrokinetik var. Konsey (Vampir Konseyi) şehirlerini işgal etmiş Anita ile Jean Claude topun ağzındalar. Ayrıldığından beri görüşmediği kurtadamların kralı Richard tüm kızgınlığıyla şehre geri dönüyor. İlişkileri karmaşık çünkü Anita artık J. Claude’un sevgilisi. Bu kitap özelinde sevdiğim bir çok sahne var. Nathaniel ile hastane atağında karşılaşmaları, Vampir Konseyi üyelerinden biri olan Gezgin’e yasal vatandaş olmanın getirileri ile ilgili verdiği ayar, Lanetliler Sirkinde vampirlerle olan son karşılaşma, Lupa olarak kararlı duruşu ,Sylvie için verdiği sözü yerine getirişi bunlardan bazıları. Geriye ne kaldı derseniz, o kadar çok olay var ki derim ben de. En iyisi siz okuyun. Ne demek istediğimi o zaman anlarsınız. Yanmış Kurban Laurell K. Hamilton
Fantastik
Yanmış KurbanLaurell K. Hamilton · Artemis Yayınları · 2010188 okunma